Fener'e Diego şoku!

F.Bahçe'nin yaşadığı bu zor dönemde Sambacı'nın 700 bin Euro'luk alacağı için sergilediği tavır Aziz Yıldırım'ı çok kızdırdı. Eğer ödeme 1 ay içinde yapılmazsa Diego'ya fesih hakkı doğacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2015 Güncelleme 11 Nisan 2015, 00:19
Fener’e Diego şoku!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe camiası, Trabzon'da yapılan hain saldırının izlerini silmeye çalışırken yeni bir şokla sarsıldı... Sezon başında çok büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen bir türlü bekleneni veremeyen Diego Ribas alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Bununla da yetinmeyen Sambacı avutatı aracılığıyla Sarı-Lacivertli kulübe ihtarname yolladı. Fenerbahçe yönetiminin bir süredir ödemelerde sıkıntı yaşadığı ve 2 ay geriden geldiği, Diego'nun da yaklaşık 700 bin Euro alacağı olduğu öğrenildi. Eğer Sarı-Lacivertliler ödemeyi 1 ay daha geciktirirse Brezilyalı futbolcuya sözleşmesini tek taraflı fesih hakkı doğacağı öğrenildi. Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili yazı gönderen Diego'nun, yabancı olmasından dolayı önümüzdeki günlerde FIFA üzerinden de işlemlere başlayacağı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe sezon başında transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Sambacı'ya toplam 10.5 milyon Euro garanti para ödeyecek. Diego Ribas'ın ayrıca 5 milyon Euro imza parası aldığı da iddia edilmişti.

ARTIK BU TAKIMDA ONUN YERİ YOK!
Kulübün yaşadığı bu zor süreçte Diego'nun takındığı tavrın Başkan Aziz Yıldırım'ı adeta çileden çıkardığı öğrenildi. Yıldırım'ın 1 ay içinde yıldız futbolcunun tüm alacaklarını ödeyeceği fakat sezon sonunda yolları ayıracağı gelen bilgiler arasında. Başkan Yıldırım'ın yakın çevresine, "Böyle bir dönemde parayı düşünüyorsa bu takımda yeri yoktur" ifadesini kullandığı öne sürüldü. Kötü performasına rağmen sezon başından bu yana Diego'ya arka çıkan taraftarlar da yaşanan son gelişmeler sonrasında isyan bayrağını açtı. Taraftarlar sosyal medyada, "Ona bu kadar destek verdik ama bizi resmen sattı. Artık bizim için Diego yok" yorumunu yaptı.