İsmail Kartal takımda panik istemiyor

İsmail Kartal futbolcularından Rizespor maçında geri düşseler bile sakin kalmalarını istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2015 Güncelleme 04 Nisan 2015, 00:40
İsmail Kartal takımda panik istemiyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, futbolcularından maçın 90 dakika olduğunu unutmalarını skor olarak geri düşmeleri halinde bile oyun disiplininden kopmadan sakin olmaları gerektiğini söyledi. İsmail Kartal, "90 dakikanın hakkını verin ve hep konsantre olun. Telafisi olmayan haftalara girdik. Her maçımız final niteliğinde. Zor maçların takımı olduğumuzu herkese gösterin. Sizlere güveniyorum" ifadelerini kullandı.

EN KRiTiK ViRAJDA YİNE SELÇUK ŞAHiN
Dıego ve Meireles'in sakat olduğu haftada Selçuk Şahin yeniden 11'de sahaya çıkacak. 2. yarının ilk haftalarında görev aldığı maçlarda önemli işler yapan Selçuk Şahin, bugün Mehmet Topal ile birlikte savunmanın önünde görev yapacak. Mehmet Topal'ın daha defansif olarak görev yapması beklenirken Selçuk Şahin'in zaman zaman ataklara katılması da bekleniyor. Selçuk'un Karabük deplasmanında bir de golü var.

BEKİR: HER ZAMAN HAZIRIM
EGEMEN'in yokluğunda Çaykur Rize karşısında ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Bekir İrtegün, "Ben kendimi hep hazır tuttum. Takımımım için tüm gücümü sahaya yansıtmaya hazırım. Rize maçını kayıpsız kapatmak zorundayız" dedi.