Kartal'a Tosıc bombası

Beşiktaş G.Birliği ile sözleşmesi sona erecek olanD usca Tosic'i kadrosuna katmak istiyor. Bild gazetesi ise Beşiktaş'ın Werder Bremenli Prödl ile anlaştığını iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2015 Güncelleme 01 Nisan 2015, 01:36
Kartal’a Tosıc bombası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan sürpriz atak... Bilic'in raporu doğrultusunda önümüzdeki sezon sol bek ve stoper özellikli bir futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Gençlerbirliği forması giyen Sırp futbolcu Duska Tosic'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Hırvat hocanın ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak istediği Tosic, geçtiğimiz transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın talep ettiği 5 milyon avroluk bonservis bedelinden dolayı o dönemde bu transfer çıkmaza girmişti. Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Tosic için menajerler aracılığıyla dirsek temasında bulunduğu iddia edilen Beşiktaş'ın 30 yaşındaki savunma oyuncusu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı ifade ediliyor. Yönetimin bu transfer için Tosic'in menajeriyle görüşmeler yaptığı da gelen bilgiler arasında.

BİLD GAZETESİNDEN SEBASTIAN PRÖDL İDDİASI

Bu arada Beşiktaş için bir flaş iddiada Almanya'dan geldi. Bild gazetesi Siyah- Beyazlılar'ın Alman takımlarından Werder Bremen ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sebastian Prödl ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Devre arasında Yunan ekibi Olympiakos'un kapısından dönen Avusturyalı stoperin peşinde ayrıca Lazio, Hannover ve İtalyan devi Milan'ın da olduğu öne sürüldü.