Bizim kitabımızda vazgeçmek yok

Soyunma odasında oyuncularını tek tek tebrik eden Terim, "Bizim kitabımızda vazgeçmek yok. Savaşmaya devam" dedi Kalan 5 maçı da kazanacaklarını söyleyen tecrübeli hoca, "Ben size inanıyorum. Euro 2016'ya mutlaka gideceğiz" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2015 Güncelleme 30 Mart 2015, 01:21
Bizim kitabımızda vazgeçmek yok

İÇİNDEKİLER

Amsterdam'da karşılaştığı Hollanda karşısında galibiyeti 90+2'de gelen golle kaçıran Milli Takımımız'da hem hüzün hem de gurur hakim... Son Dünya Kupası'nda 3. olan Hollanda karşısında müthiş bir mücadele sergileyen Ay-Yıldızlı ekibimiz, 90 dakikanın sonunda Fatih Terim'in de övgüsünü aldı. Soyunma odasında tüm futbolcularını tek tek kutlayan Terim'in, "Hepimizi alnınızdan öpüyorum. Bizim kitabımızda vazgeçmek yok. Böyle oynadığımız sürece kalan 5 maçımızı da kazınırız. Ben size inanıyorum. Euro 2016'ya mutlaka gideceğiz. Yeter ki savaşmaya devam edelim" ifadesini kullandı. Son dakika golü nedeniyle futbolcularından üzülmemelerini de isteyen Fatih Terim, "Sizinle gurur duyuyorum" diye konuştu.

"İLK 3 MAÇ KİLİT... KAZANIRSAK 2 FİNALİMİZ OLACAK"

Maçın ardından Yıldırım Demirören ve federasyon yetkilileri ile de durum değerlendirmesi yapan Terim'in, "Önümüzdeki 3 maç kilit önem taşıyor. Eğer deplasmanda Kazakistan ve evimizde Hollanda ile Letonya'yı yenersek büyük yol alırız. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti karşısındaki son iki maç da final olur" dediği öğrenildi. Öte yandan Hollanda ve Letonya maçlarının Konya'da oynanacağının açıklanması sosyal medyada büyük bir övgüyle karşılandı.