Yazık! Çok yazık

Amsterdam'da çok iyi bir futbol sergileyen Ay-Yıldızlılar 37. dakikada Burak Yılmaz'la öne geçti. Güçlü rakibi önünde müthiş savaşan Milliler tam 'kazandık' derken çok şanssız bir gole boyun eğdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2015 Güncelleme 29 Mart 2015, 06:31
Yazık! Çok yazık

İÇİNDEKİLER

Milliler 90'da yıkıldı... Euro 2016 Elemeleri A Grubu'ndaki 5. maçında Hollanda ile deplasmanda karşılaşan Ay-Yıldızlılar, 90+2. dakikada yediği golle galibiyetten oldu: 1-1. Puanını 5'e çıkaran Milliler bu skorla finaller gitme yolunda yara aldı.



HOLLANDA HIZLI BAŞLADI

Amsterdam Arena'daki maça ev sahibi Hollanda hızlı başladı... 6. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Depay'ın vuruşunda kaleci Volkan Babacan topu kornere çeldi. 9. dakikada Sneijder'in ceza sahası dışı sol çaprazdan sert vuruşunda top yandan dışarı gitti. 15'te Caner'in pasında Burak'ın vuruşu savunmadan döndü.

VOLKAN BABACAN DEVLEŞTİ

37. dakikada aradığımız golü buldu. Burak Yılmaz ceza sahasında topu rakibinden kurtarıp çok sert vurdu: 0-1. İlk yarı böylece Milliler'in üstünlüğü ile sona erdi. 49'da Volkan Şen'in ceza sahası dışından şutu auta gitti. 59. dakikada Afellay'ın 25 metreden şutunu Volkan Babacan harika kurtardı. 71'de Sneijder'in frikiği az farkla dışarı çıktı. 87'de Sneijder vurdu, Volkan çıkardı. Tam 'kazandık' derken Sneijder sahneye çıktı. Ceza sahası dışından şutu Huntelaar'a çarpıp ağlarımıza gitti ve maç 1-1 sona erdi.