Geri dönüşün kralı!

Aslan mutlak kazanması gereken maçta Castro ve Tunay'ın golleriyle 2-0 geriye düştü. 2. yarıya fırtına gibi giren G.Saray Selçuk, Umut ve Burak'ın golleriyle rakibini dağıtarak zafere uzandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2015 Güncelleme 22 Mart 2015, 00:50
Geri dönüşün kralı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray doludizgin... Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası önce Fenerbahçe'ye yenilen ardından da Başakşehir'le kendi evinde 2-2 berabere kalan Cimbom dün de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı. 14. dakikada Yasin'in yaptığı vuruşta top üst direkten oyun alanına geri döndü. 16'da Hakan Balta'nın uzaklaştırmaya çalıştığı top Adem Büyük'te kaldı. Bu oyuncunun geriye çıkardığı pasta Castro gelişine yaptığı vuruşla Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. 43'te Scarione pasını ceza yayı içindeki Tunay'a verdi. Bu futbolcu gelişine yaptığı vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. İlk devreyi Kasımpaşa 2-0 önde tamamladı.

2. YARIDA BAMBAŞKA BİR G.SARAY VARDI
MAÇIN 49. dakikasında Umut'un şutunda top yandan dışarı gitti. 50'de Adem'in ortasında savunmadan seken topa Castro vurdu. Ancak savunma topuuzaklaştırdı. 52'de Yasin'in ortaladığı topa Selçuk vurdu ve farkı bire indirdi: 1-2. 55'te Yasin'in pasında Umut skora denge getirdi: 2-2. 65'te Burak kafayla G.Saray3-2 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra çabalar sonucu değiştirmedi ve Cimbom maçı 3-2 kazanarak maç fazlasıyla lider oldu.

SNEİJDER KASIMPAŞA ÖNÜNDE ÇOK ETKİSİZDİ
G.SARAY' ın Hollandalı futbolcusu Sneijder dün etkisiz bir görüntü verdi. 1 kez gol pozisyonuna giren Sneijder kaleye 5 şut atarken 2 isabet sağladı. Hollandalı topla 49 kez buluştu.

YARSUVAT DA ZORLU MAÇI TAKİP ETTİ
GALATASARAY Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmayı takip etti. Yarsuvat'ın yanında yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Ural Aküzüm, İsmail Sarıkaya, Ebru Köksal, Ahmet Tunç Akan, Hasan Murat Atay ve Ali Dürüst de maçı izleyenler arasındaydı.

GEÇEN YILI HATIRLATTI
G.Saray geçen sezon da ligin 32.haftasında G.Birliğ i önünde 2-0 mağlup duruma düşmüş ardından tıpkı dünkü maç gibi sahadan 3-2 galip ayrılmayı başarmıştı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için Beşiktaş'la 2.'lik yarışı yapan Galatasaray ligin 32. haftasında kendi evinde oynadığı maçta Gençlerbirliği karşısında 2-0 yenik duruma düşmüş ancak maçtan 3-2 galip ayrılmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılılar 2011-12 sezonunda Samsun ile deplasmanda oynadığı maçta 2-0 geriye düşmüş buna rağmen sahadan 4-2 galip ayrılarak önemli bir geri dönüş yapmıştı. O sezon da şampiyon olmuştu.