Selçuk İnan&Sabri kavgalı!

G.Saray'da bir süredir birbirleriyle hiç konuşmayan 2 kaptan Selçuk İnan ve Sabri arasındaki küskünlük Kadıköy'de tavan yaptı. Selçuk derbide Sabri'yle tartışma yaşarken maç sonunda stattan takım otobüsü yerine taksiyle ayrıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2015 Güncelleme 10 Mart 2015, 01:23
Selçuk İnan&Sabri kavgalı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Fenerbahçe karşısında şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alırken 2 kaptan Selçuk İnan ve Sabri arasındaki soğukluk bir kez daha kendini gösterdi. Sarı-Kırmızılı takımın iki kaptanının birbirleriyle idmanda bile hiç konuşmadığı öğrenildi. Takım arkadaşlarının ikili arasındaki soğukluğu bildiği ama bugüne kadar atılan tüm barışma adımlarının boşa çıktığı öğrenildi. Kadıköy'de oynanan derbide de bu durum bir kez daha ortaya çıktı. İlk 11'de oynayan iki futbolcudan Sabri, Selçuk İnan'a maç boyunca sadece 3 pas verdi. Maç içinde Selçuk'la bir tartışma yaşayan Sabri yenilen golden sonra da geri dönmeyerek skorun belirlenmesinde rol oynadı. İkili arasında kaptanlıktan başlayan bir sorun olduğu ve bu durumun takıma olumsuz yansıdığı gelen bilgiler arasında.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILMADI
SELÇUK İnan'ın maçtan sonra takım otobüsü yerine özel bir taksiyle stattan ayrılması da bu soğukluğun diğer bir göstergesi oldu. Selçuk İnan'ın Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan izin alıp gitmesine rağmen bu durum hoş karşılanmadı. Selçuk'un maç sonunda Florya'daki değerlendirme toplantısına katılmaması eleştirileri artırdı. Selçuk'un bu şekilde davranmasında Sabri'yle yaşadığı sorunların da etkili olduğu ortaya çıktı