Taraftarımızın enerjisiyle G.Saray'ı yeneceğiz

Kadıköy'de psikolojik üstünlüğe sahip olduklarını söyleyen Karatl "Taraftarımızın enerjisiyle derbiyi kazanacağız" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2015 Güncelleme 06 Mart 2015, 00:36
Taraftarımızın enerjisiyle G.Saray’ı yeneceğiz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. İyi dirimda olduklarını söyleyen Kartal, "Rakibimize karşı evimizde psikolojik üstüntülüğümüz var. Taraftarımızın da desteğiyle Galatasaray'ı yeneceğiz" dedi. Kartal, şöyle devam etti: Kendi saha veseyircimiz önünde ayağımızın titreyecek durumu yok. Bizim değil rakibin ayağa titreyecek. Psikolojik olarak üstünlük bizde. Tribünlerin bu maçtaki enerjisi herşeyin üstüne çıkacaktırİlk maçta 10 kişi kalmasaydık. Sneijder o golleri atamazdı. Diego çok formda ve her geçen gün daha iyi oluyor. Rakip için her hangi bir tedbirimiz yok.. Emenike bir tane. Başka Emenike yok. Forvette iki adayımız var. Ya emenike ya Webo."

RIDVAN DİLMEN: 1 PUAN FENER'E YETMEZ!
Fenerbahçe kredisi tükenmiş bir şekide derbiye çıkacak. Derbiyi kazansa bile ezeli rakibinin 1 puan geriminde yer alacak. Şampiyonluğa yeniden ortak olması için kazanması şart. Kazanamazsa ciddi şekilde yarıştan kopar. Kartal'ın Emenike'de ısrarcı olmaması gerek.

GÜRCAN BİLGİÇ: FENER FENA HALDE KAZANIR!
Olcan'ın sol bek olduğu bir defans ve Melosuz orta saha Fenerbahçe'yi ikinci bölgede durduramaz. Fenerbahçe, mağlup olduğu Akhisar maçındaki futbolcu sergilerse kazanması kendisi için yeterli olur. Galatasaray'ın son lig maçındaki kadrosu ile çıkacağını varsayarsam "Fener fena halde kazanır" derim.