Biz orada kupa kaldırdık

Galatasaray kaptanı Selçuk Şahin pazar günkü derbi için iddia lkıonuştu: "3 sene önce şampiyonluğu Kadıköy'de yaşadık. Yine öyle gidiyoruz. Kazanırsak şampiyonluk yarışında büyük bir adım atmış olacağız.. Şampiyonluk havasınag irdik

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 00:00
Biz orada kupa kaldırdık

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe önünde en büyük silahlarından biri olan Selçuk İnan, kritik derbi öncesi kısa bir açıklamada bulundu.

AVANTAJLIYIZ
Milli futbolcu
, "Bu maçların havası başka. Biraz avantajlı görünsek de zor bir maç olacağının farkındayız. Hedefimiz orada kazanıp dönmek. Kazanırsak fark 7'ye çıkacak. İnşallah kazanırız, ancak kazanamıyorsak da bu maç kaybedilmemesi gereken bir maç. Derbide kazanılan bütün zaferler unutulmaz.

ŞAMPİYONLUK HAVASI
"Hamza Hoca'nın gelişinden sonra daha takım gibi oynamaya başladık. Şampiyonluk havasına girdik, bunun da getirisi galibiyet oluyor. Bütün arkadaşlarım aynı şekilde oynamaya çalışıyor.

'' KUPA KALDIRDIK! "
3 sene önce şampiyonluğu Kadıköy'de yaşadık.
Yine öyle gidiyoruz. Biz kazanmaya gidiyoruz. Kazanırsak şampiyonluk yarışında
büyük bir adım atmış olacağız..."

EN SON YENDİĞİNDE SELCUK 14 YAŞINDAYDI
"Biz Kadıköy'de kupa kaldırdık" diye açıklamalarda bulunan Selçuk İnan'a Sarı-Lacivertli taraftarlardan cevap gecikmedi. Sosyal medyada capslar paylaan Fenerli taraftarlar Selçuk'a "Galatasaray, 1999'da Fener'i yendiğinde sen 14 yaşındaydın" diyerek cevap verdi. Fenerbahçeli taraftarlar 1999 yıllarına ait fotoğraflar paylaşarak rakipleri Galatasaray ile dalga geçiyor.