Fenerbahçe söktü aldı!

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe , G.Saray Odeabank'ı yenerek seride 1-0 öne geçti. Hollingsworth 14 sayı, 10 ribauntla double double yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 01:17
Fenerbahçe söktü aldı!

İÇİNDEKİLER

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 2. turunda final- four'a kalmak için birbirleriyle eşleşen Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank'ın dün geceki mücadelesi tek kelimeyle nefes kesti. Maçı 58-56 kazanan Fenerbahçe seride 1-0 öne geçti. Maça sert savunma ile başlayan Sarı-Lacivertli ekip skor üstünlüünü sürekli elinde tuttu. İlk dakikalarda Zellous ile sayı bulan Fenerbahçe, taraftarının müthiş desteğiyle farkı sürekli açtı. Son anlarda G.Saray toparlansa da ilk periyot 18-11 sona erdi. 2. periyotta da Fenerbahçe üstünlüğü vardı. Hollingsworth'un sayıları ve ribauntları Galatasaray'ı zorladı ve 28-13'lük skorla fark 15 sayıya çıktı. Molanın ardından toparlanan Galatasaray Nevriye Yılmaz'ın önderliğinde farkı az da olsa eritti. Devre 34-23 sona erdi. 3. periyotta skor 40-27 olduktan sonra işler değişti.

KÖTÜ GÜNÜNDE OLAN TINA CHARLES MAÇIN BLOĞUNU YAPTI
SABIRLI hücum eden Galatasaray rakibinin top kayıplarından da faydalandı. Fenerbahçe panikten çıktı ama fark 5'e indi. Fenerbahçe final priyoduna 45-40 önde girdi. Bir ara ark 7'ye çıksa da Galatasaray Nevriye'nin basket faulü ile skoru 53-53'e getirdi. Sonrasında F.Bahçe çok faul kaçırmasına rağmen son saniyelere 2 sayı önde girdi. 2 saniye kala Bone'un şutuna Charles blok yapınca nefes kesen maç Fener'in oldu.

TRİBÜNDE OLAYLAR ÇIKTI!
MAÇIN ilk yarısının sonunda Fenerbahçe taraftarları arasında çıkan arbede kavgaya dönüştü. Bazı taraftarlar tribünden aşağıya düşerken baygınlık geçiren bir kadın taraftar da sedyeyle ilk yardım alanına götürüldü. Bacağına darbe alan bir taraftara da sağlık ekipleri müdahale etti.