İste Sosa gerçeği!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sosa kendisine önerilen ameliyat teklifini kabul etmedi. Arjantinli'nin sezon sonunda bıçak altına yatacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2015 Güncelleme 03 Mart 2015, 00:41
İste Sosa gerçeği!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Sosa'daki düşüşün nedeni ortaya çıktı. Son dönemde performansındaki düşüş nedeniyle eleştirilen Arjantinli futbolcunun fıtık olduğu öğrenildi. Özellikle Liverpool ve Balıkesirspor maçlarında vasatı aşamayan 29 yaşındaki futbolcunun acılar içinde oynadığı ortaya çıktı. Belinde fıtık tespit edilen Siyah-Beyazlı futbolcuya doktorlar 2 yol önerdi. Sosa ameliyat olduğu takdirde ağrılarından kurtulacak ama bu takdirde sahalardan uzak kalacak. Bir başka deyişle sezonu bitirmiş olacak. İkinci yolun ise Sosa'nın iğnelerle dinlendirileceği olduğu belirlendi. Bu şekilde maça çıkacak olan Arjantinli futbolcunun performansı bu takdirde oynamasına rağmen eskisi gibi olamayacak. Ancak Sosa'nın ameliyatı istemediği ve sezon sonuna kadar iğneyle maça çıkarak durumu idare edeceği belirtildi. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık ise bu konuda kararı Sosa'ya bıraktı.

BÖYLESİNE BİR SÜREÇTE YALNIZ BIRAKAMAM
ARJANTİNLİ futbolcunun yakın çevresine, "Beşiktaş çok kritik bir sürece girdi. Böylesine hassas bir dönemde takımı bırakmak bana yakışmaz. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Avrupa'da ise yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu nedenle ameliyat olmayacağım. Sezon sonunda bıçak altına yatacağım. Yeni sezona sağlıklı bir şekilde girmek istiyorum. Kalan maçlarda her hangi bir sorun yaşayaacğımı düşünmüyorum" ifadesini kullandı.