Felipe Melo depremi

Aslan'ın orta alandaki kalbi olan Brezilyalı yıldız dün apar topar fıtık ameliyatina alındı. Felipe Melo'nun en az iki ay forma giyemeyeceği hatta sezonu kapatma tehlikesinin de bulunduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 01:49
Felipe Melo depremi

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da büyük şok!.. Fenerbahçe ve Beşiktaş'la kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın en önemli silahlarından Felipe Melo en az 2 ay forma giyemeyecek... Balıkesirspor maçında sakatlanan ve Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Brezilyalı yıldız dün öğlen saatlerinde apar topar fıtık ameliyatı oldu. Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, belindeki ağrıları artan Melo'nun Liv Hospital'de başarılı bir operasyon geçirdiği duyuruldu. Yıldız futbolcu eğer tahmin edildiği gibi 2 ay sahalardan uzak kalırsa Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Trabzonspor, Gaziantepspor maçları ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor karşılaşmalarında takımdaki yerini alamayacak.

ALBAYRAK: FELIPE MELO UZUN BİR SÜRE YOK
MELO'nun sahalara dönüş tarihinin tedaviye vereceği yanıta göre değişeceği fakat sezonu kapatma riskinin bulunduğu da öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya fıtık teşhisinin ilk olarak 2012-13 sezonunda konduğu ancak durumunun iyi olması nedeniyle ameliyatının bugüne ertelendiği belirtildi. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Melo'nun beli çok kötüydü. Maalesef uzun bir süre forma giyemeyecek" açıklamasını yaptı.