Emre Belözoğlu taraftara çiçek fırlattı

Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e giden Fenerbahçe'ye olaylı karşılama... Havaalanında Başkan Aziz Yıldırım ve Kaptan Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 13 Şubat 2015, 22:17
Emre Belözoğlu taraftara çiçek fırlattı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kafilesi Gaziantep'te protesto ile karşılandı. Sarı lacivertli yönetime muhalif taraftar grubu, takım Gaziantep'e indiğinde yönetimi istifaya çağırdı. Protestoları duyan Başkan Aziz Yıldırım 'diktatör' söylemine bizzat karşılık verdi. Aziz Yıldırım'ın sözleri üzerine taraftarla aralarında diyalog büyüdü. Aziz Yıldırım, "Bilip bilmeden konuşmayın" dediği taraftarlar ile tartışırken polis araya girdi. Yıldırım polisin taraftarları uzaklaştırmak istemesi üzerine, "Ben onlarla konuşuyorum neden uzaklaştırıyorsunuz" dedi.

EMRE ÇİÇEK FIRLATTI
Taraftarlar ve Aziz Yıldırım arasında Türk Telekom tribününe bilet satılmaması, taraftar grupları ile yönetim arasında yaşanan gerginlik gibi konuların konuşulduğu belirtildi. Sarı lacivertli futbolcuların takım otobüsüne binişi sırasında taraftarların çiçek verdiği emre, aralarında yaşanan diyalogun ardından çiçeği taraftarlara fırlattı.

İŞTE O ANLAR