12 kişi defans yaptılar

F.Bahçe Basın Sözcüsü, Trabzonspor ve Bülent Yıldırım'ın birlikte hareket ettiğini öne sürerek, "12 kişiyle defans yaptılar. Penaltımız verilmedi. 10 tane gol kaçırdık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2015 Güncelleme 08 Şubat 2015, 00:00
12 kişi defans yaptılar

İÇİNDEKİLER

Mahmut Uslu açtı ağzını yumdu gözünü... Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü'nün maç sonrasında hedefinde Trabzonspor ve hakem Bülent Yıldırım vardı. Bilinçli bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Uslu, "12 kişiye karşı oynamamıza rağmen bugüne kadarki en rahat maçımızı oynadık. Kolay bir maçtı. Herhalde 10 tane gol kaçırdık. Karşımızda ezilmiş bir takım vardı. Türkiye'nin 4. büyüğü diyorlar. Futbol nasıl kalkınacak bilemiyorum. Bir atakları yok. Penaltımız verilmedi ve bizi oyundan düşürmek için Alves'e sarı kart gösterildi" dedi. Hacıosmanoğlu'nun Yıldırım'ı aramasıyla ilgili olarak göndermede bulunan Uslu, "Bu iş telefon işleriyle olmuyor. Bizim maçlarımızdan evvel antrenörler ve başkanlar hakemleri etki altına almaya çalışıyorlar. Biz bunlara girmiyoruz. Peki başkanlarının günahını kim çözecek" dedi.

FEDERASYONA GÜVENDİK, GÖRDÜNÜZ SONUCUNU
Trabzonspor'un 12 kişiyle savunmada kaldığını vurgulayan Uslu, "12. kişi hakemdi. MHK Başkanı'na da söylüyorum. Biz kimseyi aramadık. Biz federasyona güvendik, gördünüz sonucu" diye konuştu. Taraftara da seslenen Uslu, "İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Ama bu tür şeylerin bir daha tekrar edilmemesini sağlayacağız. Fenerbahçe'nin son 8 aydır suskunluğunu yanlış anlamasınlar. Bizi engellemesinler. Kesinlikle tedbir almalılar" dedi.