Aslan'ı hakem yaktı!

Arroyo'suz G.Saray Liv Hospital, Euroleague TOP 16'da Maccabi önünde iyi bir sınav verdi ancak tam da galip gelecekkenİ talyan hakem Lamonica tarafından doğrandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 00:28
Aslan’ı hakem yaktı!

İÇİNDEKİLER

ASLAN'A yazık oldu... Galatasaray Liv Hospital, son 4 maçını kazanan, geçen hafta Real Madrid'i deviren Euroleague'nin en formda takımı son şampiyon Maccabi'ye karşı Arroyo ve Micov'un oynamamasına karşın büyük bir mücadele verdi ve uzatmanın son saniyesinde yediği üçlükle 97-94 yenildi.

BASKETİ VERMEDİ
Normal süresi 85-85 biten maçın uzatmaları adeta nefesleri kesti...
Bitime 14 saniye kala Ender'in rakip potaya bıraktığı turnikede topu Alex Tyus blokladı, hakemler topun yükselişte olduğuna karar verdi. Ancak bu karar yanlıştı... Pozisyonun devamında Pargo son saniye üçlüğü ile zorlu mücadeleyi takımına kazandırdı. Bu sonucun ardından Galatasaray 6 hafta sonunda 4. mağlubiyetini alırken son şampiyon gruptaki 5. galibiyetine uzandı. Sarı-Kırmızılılarda Zoran Erceg 29, Ender Arslan 20 sayı üretti.

TEKRAR İÇİN HEMEN İTİRAZ EDİLDİ!
G.SARAY kaybettiği Maccabi maçı sonrası Euroleague Yönetimi'ne itirazda bulundu. Kaptan Ender, maçtan sonra imzalı kağıt vererek, son pozisyonda haklarının çalındığını iddia etti. Aslan'ın bu itirazdan sonuç çıkarması zor gözüküyor. Bu arada zorlu maçta G.Saray taraftarı Abdi İpekçi Arena'yı hınca hınç doldurdu. Maç boyunca susmayan taraftar, takıma itici güç oldu.

PARAYI VEREN TÜRKİYE CANI YANAN TÜRKİYE
SARI-KIRMIZILI takımın koçu Ergin Ataman, adeta sinir küpüydü! Ataman, THY'nin Avrupa Ligi'ne sponsor olduğuna dikkat çekerek, "Aslanlar gibi mücadele ettik ama kaybettik. Zoran Erceg faulü kaçırmasa normal sürede kazanıyorduk. Hakemler bu maçta resmen galibiyetimizi çaldı. Ender'in son penetresinde hem faul var, hem inişteki topa blok geldi, yani sayı verilmeliydi. Kurala göre monitörden izlemeleri gerekirdi, yapmadılar. Hiçkimse Galatasaray'ın hakkını çalamaz. Art niyet var. Daha önce de Efes'e CSKA maçında aynısı yapılmıştı. Sponsor THY, parayı veren Türkiye, canı yanan Türkiye" dedi.