Tek kelimeyle şahane

Beşiktaş, Mersin önünde önce Olcay'la öne geçti. Ancak Sinan Kaloğlu'nun golüyle kısa bir şok yaşayan Kartal, Demba Ba'nın şans golüyle zafere uçtu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2015 Güncelleme 02 Şubat 2015, 02:19
Tek kelimeyle şahane

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yakın takipte... Ligde şampiyonluk adaylarından olan Siyah- Beyazlılar Osmanlı Stadı'nda evsahibi sıfatıyla oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenerek Ankara'daki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Maçın 21. dakikasında Sosa'nın sağdan yaptığı ortada Mersin savunması topa Demba Ba'dan önce müdahale ederek önemli bir tehlikeyi uzaklaştırdı. 23'te Ersan Gülüm'ün pasında Motta'nın yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti. 25'te Mersin atağında Morais'in şutunda top kaleci Tolga Zengin'de kaldı. 28'de Gökhan Töre'nin şutunda top üstten auta gitti. 30'da Demba Ba'nın pasında Gökhan Töre topu Olcay Şahan'ın önüne bıraktı. Ceza alanı içinde uygun durumda bulunan yıldız oyuncu bekletmeden yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle rakibi karşısında 1-0 üstünlük sağlayan Siyah-Beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde gitti.

SİNAN'IN BERABERLİK GOLÜ KARTAL'I KORKUTTU
MAÇIN 52. dakikasında Gökhan Töre'nin ortasında Demba Ba topa istediği gibi vuramayınca Beşiktaş önemli bir pozisyondan aldı. 61'de Serkan Balcı'nın ortasında Sinan Kaloğlu yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. 65'te Olcay'ın ara pasında ceza alanına giren Demba Ba'nın vuruşunda top kaleciden döndü. Yerde yatan Demba Ba'ya çarpan top filelere gitti. Bu golle Beşiktaş, Mersin'i devirerek Fenerbahçe ile puan farkını yine 1'e indirdi.