Fener'in bombası Dzeko

Daily Mail ve ESPN, Fenerbahçe'nin Edin Dzeko için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı Bosnalı futbolcu da transfere çok sıcak bakıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2015 Güncelleme 02 Şubat 2015, 00:04
Fener’in bombası Dzeko

İÇİNDEKİLER

ARA transfer dönemini sessiz bir şekilde geçiren Fenerbahçe bombayı yeni sezonda patlatacak... Dün İngiltere'den Sarı-Lacivertliler'i çok heyecanlandıracak bir iddia geldi. Daily Mail ve ESPN'in duyurduğu habere göre Fenerbahçe, Manchester City formasını giyen Edin Dzeko'nun transferi için harekete geçti. Avrupa'da da oldukça ses getiren haberde Sarı-Lacivertliler'in bu transfer için tam 12 milyon Pound'u (16 Milyon Euro) gözden çıkardığı da belirtildi. Daily Mail, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transferle bizzat ilgilendiğini ve transfer görüşmelerinde yer aldığını da yazdı. Dzeko geçtiğimiz yıllarda da sık sık Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelmiş fakat hem yüksek maliyeti hem de Manchester City'den ayrılmak istememesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Fakat bu kez durum Fenerbahçe için çok daha olumlu gözüküyor.

BONY GELİNCE FORMA ŞANSI İYİCE AZALDI
BU sezon Premier Lig'de 6 kez ilk 11'de oynayabilen Boşnak yıldız, 13 maçta attığı 2 golle hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledi. City'nin ara transferde Bony'yi almasıyla forma şansı iyice azalan Dzeko artık takımdan ayrılmaya çok sıcak bakıyor. İngiliz basını transferin 12-14 milyon Euro arasında bir rakama bitebileceğini ve Fenerbahçe'nin çok şanslı olduğunu vurguladı.