Yine Volkan yine küfür!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'e maç öncesi tribünlerden küfür edildi. Sarı-Lacivertli file bekçisi taraftarları güvenlik görevlilerine şikayet edince gerilim arttı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 02:20
Yine Volkan yine küfür!

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel yakasını sakatlıktan kurtaramadı. Sarı-Lacivertli file bekçisi Kardemir Karabükspor ile oynanan karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıktı. Burada çalışmalarını sürdüren tecrübeli kaleciye bir anda Kardemir Karübükspor tribünlerinden küfür edildi. Evsahibi takımın yaptığı küfürler sonucu sinirlenen ve morali bozulan başarılı kaleci bir anda saha kenarına gelerek küfür eden taraftarları güvenlik görevlilerine şikayet etti. Bunun üzerine Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda bir anda gergin dakikalar yaşandı.

2.ARENA VAKASI YAŞANDI
Daha önce Kazakistan ile oynanan maçta da bir grup taraftarın kendisine küfür etmesi üzerine Volkan eldivenleri çıkararak sahayı terk etmişti. Ancak dün aynısı yaşanmadı ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle Volkan'a küfür edilen taraftarlar tespit edilmeye çalışıldı.