Fırtına affetmiyor

Bordo-Mavililer, 22'de Mehmet Ekici'nin müthiş frikiğiyle öne geçti... 44'te Cardozo kafayla farkı 2'ye çıkardı. Erciyes 56'da Anıl'la ümitlense deT rabzon, kazanmayı bildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2015 Güncelleme 31 Ocak 2015, 00:00
Fırtına affetmiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Süper Lig'de Kayseri Erciyes'i evinde 2-1 mağlup etti. Henüz 7. dakikada Erciyesspor, orta alanda baskıyla topu kazandı ve ani bir kontra atak şansı yakaladı. Edinho'nun sol çaprazdan ceza alanına koşu yapan Necati'ye pasında son anda Fatih araya girip topu kalecisi Hakan'a oynarken Hakan da topu uzaklaştırdı. 18'de Trabzon çok etkili geldi. Sol kanattan gelişen atakta Musa'nın ceza alanına ortasında sağ çaprazda topu alan Sefa, yerden pasını ceza yayındaki Mehmet'e verdi ve Mehmet'in yerden sol köşeye vuruşunda kaleci Gökhan iki hamlede topun sahibi oldu. 22'de Mehmet Ekici'den olağanüstü bir gol izledik. Serbest vuruşta Mehmet Ekici, ceza yayının sağ tarafından sağ ayağıyla sol köşeye harika bir vuruş yaptı ve takımını öne geçirdi. 30'da Erciyes'te Edinho, kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı ama kaçırdı. İlk yarının son dakikasında Bosingwa'nın sağdan müthiş ortasına Cardozo harika bir kafa vuruşu yaptı ve skor 2-0 oldu.

SEFA YILMAZ YÜZDE YÜZLÜK POZİSYONU HARCADI
49'DA Erciyes kalecisi Gökhan topu kontrol edip oyunu hemen başlatmak istedi ve eliyle pasını verdi ama araya giren Bosingwa topu kaleye gönderdi ama top üstten dışarıya gitti. 56'da Barış'ın ceza alanına ortasında Anıl, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve fark 1'e indi. 82. dakikada Erkan Zengin, sol kanattan Sefa Yılmaz'ın önüne müthiş bir top attı. Sefa kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. 85'te Trabzonlu Özer Hurmacı'nın sert şutunu kaleci Gökhan güçlükle önleyebildi. 90+1'de Erciyesli Murat'ın şutu direkten geri geldi.