Aklı fikri transferde!

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'a gitmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Ersun Yanal yönetimle yaptığı görüşmede mutlaka orta alana takviye istedi... Bordo-Mavililer de rotayı Milan'lı De Jong'a çevirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2015 Güncelleme 30 Ocak 2015, 02:12
Aklı fikri transferde!

İÇİNDEKİLER

Ligde bu akşam Erciyes ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da ana gündem maddesi transfer... Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'a gitmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal'ın dün yönetimle yaptığı görüşmede, "Orta alana mutlaka takviye yapmalıyız. Bu bölgede büyük sıkıntı yaşıyoruz" dediği öğrenildi.

CEO DÜMENDE!

Trabzonspor
yönetimi de bu görüşme sonrasında rotayı İtalya'ya çevirdi. Bordo- Mavililer, Milan formasını giyen Nigel de Jong'un transferi için girişimlere başladı. Constant'ın transferi sırasında Milan'la çok iyi ilişkiler kuran CEO Burak Gürdal'ın pazarlıkları yürüttüğü ve olumlu gelişmeler yaşandığı belirtiliyor. Milan'ın bonservis için 1 milyon Euro talep ettiği, Trabzonspor'un Hollandalı yıldıza yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği belirlendi.

TAM 10 EKSİKLE ERCİYES ÖNÜNDE
SÜPER Lig'de 18. haftanın perdesi bu akşam açılacak... İkinci yarının ilk maçında Sivas'ı 3-1 yenen Trabzonspor, Avni Aker'de Kayseri Erciyes'i konuk edecek. 20.00'deki maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Bordo-Mavililer'de Onur, Belkalem, Uğur, Waris, Salih, Mehmet, Yusuf, Medjani, Constant ve Yatabere forma giyemeyecek. Günün diğer maçında ise Akhisar ile Balıkesir 19.00'da karşılaşacak.