Bu yola baş koydu

Sarı-Lacivertliler, 15. dakikada Sinan Bakış'ın golüyle geriyed üştü. 81'de Bekir İrtegün'ün kafasıyla beraberliği yakalayan Kanarya, zirveyi bırakmasa da oynadığı futbolla taraftarını tatmin etmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2015 Güncelleme 28 Ocak 2015, 02:28
Bu yola baş koydu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye hızlı başlayan Sarı-Kırmızılılar'dı... 15. dakikada Kayseri'nin golü geldi. Çağlar sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Hasan Ali altıpas önünde topu sektirdi, Sinan bir anda topu önünde buldu bekletmeden sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 22'de Kayserisporlu, Sinan Bakış kaleci Mert'le karşı karşıya kaldı ama pozisyonu harcadı. Kayserispor 34'te Anıl ile gole çok yaklaştı. Çağlar'ın uzun pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Anıl, kalesini terk eden Mert Günok'a topu nişanladı. 51'de F.Bahçeli Caner'in ceza alanına pasında sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Topuz sert vurdu. Kaleciden dönen topa Caner kafayı vurmak istedi ancak savunma araya girdi ve tehlike uzaklaştırıldı. Bu dakikadan sonra mücadele bir hayli hızlandı...

KAYSERİSPOR'UN BİR TOPU DİREKTEN GERİ GELDİ
53'TE Kayseri ani atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Serkan'ın çaprazdan şutu direkten geri geldi. 63'te Turgut Doğan Şahin, karşı karşıya kaçırdı. 67'de Fenerbahçe'nin hızlı atağında Pierre Webo, ceza sahası içinden vurdu ama çerçeveyi bulamadı. Dakikalar 81'i gösterdiğinde Fenerbahçe beraberlik golünü buldu. Korner gelen topu Bekir İrtegün kafayla ağlara gönderdi: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince iki takım da 1'er puana razı oldu.



KARTAL'DAN CANER'LE KUYT PROVASI!
İsmail Kartal, Kuyt'ın Karabük maçında oynayamama riskine karşı sol kantatta Hasan Ali-Caner ikilisini denedi
FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor'a karşı oynanan kupa mücadelesinde haftasonu ligde oynanacak Karabük maçı için bazı denemeler yaptı. Kartal, sakatlığı bulunan Kuyt'ın oynamama ihtimaline karşı Caner Erkin'i sol önde denerken, Kasımpaşa'ya karşı sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan ve maç eksiği bulunan Mehmet Topal'a da forma şansı verdi.

GENÇLERİ UNUTMADI
Kartal, genç oyuncularından Uygar ve Razaman'a da ilk 11'de yer verdi.

3 FENERLi ESKi TAKIMINA KARŞI
GEÇMİŞ yıllarda Kayserispor'da oynayan Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe formasıyla Kayserispor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı. Fenerbahçe'den kiralanan Berkay Can da Sarı-Lacivertli ekibe karşı mücadele etti.

LİGDE VE KUPADA 15'LİK SERİ
FENERBAHÇE, Süper Lig'de ve kupada yenilmezlik serisini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, ligde Galatasaray'a kaybettikten sonra oynadığı 11 maçı da yitirmedi. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise ilk maçta Kayseri'ye yenildikten sonra oynadığı 4 maçı da kaybetmedi.