Hata yaptım özür dilerim

Hamza hoca: "Burak Yılmaz'ın sakatlığı bizi üzdü, bile bile laeds olduk. Onu oyuna alırken fazla efor sarfetmemesi için uyardım. Bu durum benim hatam. Özür dilerim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 00:00
Hata yaptım özür dilerim

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuna girdikten sonra sakatlanan Burak Yılmaz ile ilgili hata yaptığını söyledi. Hamzaoğlu, "Maça çok iyi başladık, golü de bulduk ve tempomuzu da düşürmedik, başarılı da olduk. 90 dakika boyunca sahada ısıran, coşkulu oynayan bir takım vardı. Burak Yılmaz'ın sakatlığı bizi üzdü, bile bile lades olduk. Maçtan önce kendisini çok iyi hissettiğini söyledi, antrenman performansıyla maç performansının bir olmayacağını söyledim ve olmadı. Isınırken de haber gönderdi bana, oyuncu değiştirecektim, göz göze geldik ve Burak'ı da oyuna aldım. Çok fazla efor yapmamasını söyledim ama gol pozisyonu olunca koşuyor, tutamıyor. Takım coşkuluydu, Burak da çok istedi ama bu durum benim hatam. Benim için de bir tecrübe oldu ve herkesten özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

SON 9 SEZONUN EN İYİ İLK 17 HAFTA PERFORMANSI
SÜPER Lig'de bu sezon ilk 17 haftada 38 puan toplayan Galatasaray, böylece son 9 sezonun en iyi ilk 17 hafta performansına ulaşmıştı. Galatasaray teknik direktör Hamza Hamzaoğlu döneminde oynadığı 6 lig maçında rakiplerine 15 gol attı. Galatasaray son 6 haftada en çok gol atan ikinci takımı oldu. Son 6 haftada en çok gol atan takım ise aynı zamanda ligin de en golcü takımı Bursaspor oldu. Cimbom, Çaykur Rize maçının ilk 25 dakikasında rakip kaleye 8 şut çekti.