Yaşına başına hürmetimiz var ama!

"F.Bahçe'yi Galatasaraylılar kurdu" diyen G.Saray Bakanı Yarsuvat'a sert çıkan Uslu, "Yaşına hürmet ediyoruz ama bu iki oldu. Üçüncüde farklı davranırız "dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2015 Güncelleme 17 Ocak 2015, 01:39
Yaşına başına hürmetimiz var ama!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sarı-Lacivertli takımın Antalya'da hazırlıklarını sürdürdüğü devre arası kampında önemli açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar kurdu" açıklamasını yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın kendi kulübü ile ilgilenmesi gerektiğini belirten Uslu, "Duygun Yarsuvat'ın yaşına başına hürmet ediyoruz, cevap vermiyoruz. Bu iki oldu ama 3.'de farklı davranırız. Kendi problemleriyle ilgilensin. Bence kendi kulübü ile ilgilense ve kendi kulübü ile ilgili açıklamalar yapsa daha yararlı olur. Cavcav'laşmasa daha iyi olur" şekinde sert ifadeler kullandı. Mahmut Uslu, "Mahmut Uslu, "Bizim kurucularımızın kim olduğu bellidir. Tüzüğün ikinci maddesinde yazılıdır zaten. Bizim kurucularımız Saint Josephlidir. G.Saraylı değillerdi" dedi.

FORVET TAKVİYESİNİ KİRALIK OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ
FORVET arayışlarının sürdüğünü de belirten Mahmut Uslu, "Evet, forvet transfer için çalışmalarımız sürüyor ancak kesin diye bir şey yok. Kiralık olarak almayı düşünüyoruz. Elimizde 8 yabancı var. Bunların hepsini düşününce bir hayli sıkıntılı gözüküyor. Hali hazırda zaten çok iyi bir takımımız var. İnşallah yine şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.Ozan Tufan için 4 milyon Euro teklif ettiklerini belirten Uslu, bu rakamda bir artışın olmadığını da söyledi.