Sağduyu kazansın

İstanbul'da bir Sırp taraftarın ölümü nedeniyle gergin geçmesi beklenen karşılaşma bugün saat 22.00'de başlayacak. İki kulüp yetkilileri de sağduyu açıklaması yaptı...T üm gözler bu maçta...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2015 Güncelleme 16 Ocak 2015, 00:15
Sağduyu kazansın

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında bugün deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımıyla karşılaşacak. Maç Belgrad'daki Kombank Arena'da TSİ 22.00'de oynanacak. İstanbul'da iki takım arasında oynanan maç öncesi çıkan olayda bir Sırp taraftarın ölümü nedeniyle gergin geçmesi beklenen karşılaşma için geniş güvenlik önlemleri alındı. Galatasaray Liv Hospital, maçın oynanacağı Belgrad'a bugün özel uçakla gidip, karşılaşmadan sonra da İstanbul'a dönecek. Grupta galibiyeti bulunmayan Kızılyıldız Telekom son sırada yer alırken, Galatasaray Liv Hospital ise 1 galibiyetle 7. sırada bulunuyor.

POLİS ADIM ATTIRMAYACAK
Sarı-Kırmızılı
kafilede kulüp başkanı Duygun Yarsuvat da yer alacak. Sonrasında ise İstanbul'da vefat eden Sırp taraftarın mezarına gidilecek. G.Saray, Sırbistan'da devlet protokolü ile korunacak. Toplam 2 bin 500 polis görev alacak. Sarı-Kırmızılı kafileye otelden salona, salondan da havalimanına kadar polis eşlik edecek. 7 Sırp polis ise özel koruma olarak verilecek. Salona giderken ana yollar kapanacak. Polis, kent merkezinde de geniş gü- venlik önlemi alacak.