Gücün varsa in hakem odasını bas

Fikret Orman hakemleri gözleyecekmiş. Burası BBG evi mi? Fikret atıp tutmakla olmuyor. Gücün varsa sen de in soyunma odasına... Galatasaray'ın işi bitti. Onları daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş da bir rüzgarla gidiyor. Onların da arkası boş

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2014 Güncelleme 01 Kasım 2014, 00:36
Gücün varsa in hakem odasını bas

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yine gündemi sarsacak açıklamalar yaptı... Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularla bir araya gelen Yıldırım'ın olay yaratan sözleri sarfettiği sırada, FBTV'den naklen yayınlandığını bilmediği öne sürüldü. Yıldırım futbolculara, "Derbiyi kazanamazsanız, ligin ilk yarısının sonuna kadar yarış kafa kafaya gider. Ama kazanırsanız, devreye kadar 7-8 puan fark yaparsınız. Beşiktaş maçını kazanırsak, kalan 8 maçın 5'i Kadıköy'de. 3 puan büyük avantaj olacak bizim için. Galatasaray'ın işi bitti. Hiçbir iddiası kalmadı. Onları daha kötü günler bekliyor" ifadesini kullandı.



FBTV 'AİLE İÇİ SOHBET' DEYİP YAYINI KESTİ!
BEŞİKTAŞ'la ilgili çok çarpıcı sözler sarfeden Başkan Yıldırım, "Onlar da herkes iyi diyor ama rüzgarla gidiyor. Ama arkaları boş. Futbolcu parasını alamazsa ne kadar çalışırsa çalışsın, bir yerden sonra kafasında soru işaretleri olur" diye konuştu. Fakat ardından FBTV, 'aile içi sohbet' olduğu gerekçesiyle canlı yayını kesti.

ODA BASMADIM, KORİDORDA KONUŞTUM
Aziz Yıldırım yemek sonrasında ise bu kez FBTV mikrofonlarına konuştu ve burada da Beşiktaş ve Galatasaray'ı hedef aldı. İşte o sert sözler: "Beşiktaşlılar hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey (Orman) hakemi gözleyeceklermiş. Burası BBG evi mi? Ben hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Gerekirse basarım onu da bilsinler."

RAKİPLER HEP HAKEMLERİ ETKİ ALTINA ALIYORLAR
Yıldırım, "G.Saray maçı öncesi G.Saraylı yönetici çıkıp hakem şöyle hakem böyle diyor sonra bizden ses yok, Gençlerbirliği maçı öncesinde Gençlerbirliği yöneticisi çıkıp o konuşuyor, bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklerini söylüyor. Baskı altına alıyorsunuz
hakemleri" dedi.

KONUŞMAYA BAŞLARSAM ALTINDA KALIRLAR
"Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar. Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar.

BU SÖZLERİ FİKRET ORMAN'A HİÇ YAKIŞTIRAMADIM
"17 senede olan her şeyi biliyorum. Beşiktaş da şikeden yargılandı, gittiler kupayı iade ettiler. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın 'Şike yapmadık.' diye söyleyin. O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in."

KENDİLERİNİ SEBA İLE EŞDEĞER GÖRÜYORLAR!
"BEN Fikret Orman'a 'Demba Ba'yı mutlaka git al' dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık, sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Süleyman Seba gibi bir isimle aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. Ama şimdi kendilerini Süleyman Bey ile eşdeğer görerek de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."