Nur içinde yat Süleyman

Önceki gün kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yuman türk basının duayen ismi Süleyman Gültekin dün son yolculuğuna uğurlandı. Spor dünyasının bir araya geldiği cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 01:20
Nur içinde yat Süleyman

İÇİNDEKİLER

Foto muhabirliğinin duayen ismi, gönlünü kaptırdığı Galatasaray Kulübü'nü adım adım takip eden Süleyman Gültekin dün son yolculuğuna uğurlandı.. Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu, 48 yaşında daha imza atacağı çok büyük işler varken hayata gözlerini yuman Gültekin, dün ikindi namazına müteakip Kocamustafapaşa'daki Sümbül Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Beylikdüzü Gürpınar Yeni Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SON GÖREV
Spor dünyasının bir araya geldiği cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Takvim Gazetesi olarak Süleyman Gültekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz. Birçok tarihi anı ölümsüzleştiren ve sayısız ödül alan Süleyman Gültekin evli ve iki çocuk babasıydı. Gültekin, Tercüman, Fotospor, Son Havadis, Meydan ve Akşam gazetelerinde de görev yaptı.

1905 GSYiD'DEN BAŞSAĞLIĞI
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya, vefat eden Sabah Gazetesi muhabiri Süleyman Gültekin
için başsağlığı dileklerinde bulundu.