Kadıköy'de istifa sesleri

Sarı-Lacivertliler'de, sahasında karşılaştığı Sivasspor maçında gelen 2-1'lik yenilgi sonrası tribünlerin hedefinde Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim vardı. Bitiş düdüğüyle birlikte, "Yönetim istifa"diye tempo tutan tribünler Alex'i de andı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2013 Güncelleme 04 Şubat 2013, 00:28
Kadıköy’de istifa sesleri

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Sivasspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgi Sarı-Lacivertli taraftarları çileden çıkardı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte, "Yönetim istifa" diye Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nı inleten tribünler, Brezilyalı eski yıldızları Alex de Souza için de tezahürat yaptı.

TARAFTAR ÇOK TEPKİLİYDİ
F.Bahçe, Sivasspor ktribünleri başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini hedef alırken, "Fenerbahçe, babanın çiftliği değil", "Vura vura, kıra kıra 15 sene oldu Aziz Yıldırım istifa" ve "İstifa etmeden buradan çıkmayız" diyerek tepkilerini ortaya koydular.

KOCAMAN DA NASİBİNİ ALDI
Sarı-Lacivertli taraftarların hışmından teknik direktör Aykut Kocaman da nasibini aldı. Sanal ortamda deneyimli teknik adama yüklenen taraftarlar, Kocaman'ı yaptığı yanlış değişiklikler ve takımda taşların yerini sürekli oynattığı yönünde eleştirdiler.

SON 25 YILIN EN KÖTÜSÜ
Fenerbahçe, bu yenilgiyle birlikte 20 haftanın ardından 31 puanda kaldı. Sarı-Lacivertliler, böylece son 25 yılın en kötü performansına imza attı. 1987-88 sezonunda 20. haftada 30 puanda kalan Fenerbahçe, diğer sezonlarda en az 32 puan almıştı. Fenerbahçe, bu sezonun ardından 3 puanlı sistemde en kötü performansını almış oldu. Fenerbahçe'nin zirveyle arasındaki puan farkı ise bu maçtan sonra 6'ya çıkmış oldu.

MAÇ ÖNCESİNDE HABABAM'LA COŞTULAR
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle yönetimi istifaya davet eden Fenerbahçe tribünleri karşılaşma öncesinde ise, 'Hababam Sınıfı' müziğiyle coşkulu anlar yaşadı. Edip Akbayram'ın, "Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" şarkısı ise karşılaşma öncesi tribünlerin coşkusunu artırdı.