Maç kaç kaç bitti

Cimbom'un Brezilyalı yıldızının salı akşamı ülkesinden dönerken kendisine yöneltilen soruya bu şekilde cevap vermesi futbola ne kadar ilgisiz olduğunu gözler önüne seriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2009 Güncelleme 02 Nisan 2009, 02:05

İÇİNDEKİLER

Lincoln şaşkınlık yaşattı. Salı gecesi İstanbul'a dönen ve dün sabah Florya'da takım arkadaşlarıyla ısınma çalışması yaptıktan sonra özel bir program uygulanan G.Saray'ın Brezilyalı futbolcusunun ülkesinden dönerken Frankfurt havalimanında kendisiyle sohbet eden Türk vatandaşlarının sorularına verdiği cevap şok etti.

ONUNLA ÇALIŞMAM ZOR
Lincoln bir taraftarın, "İspanya- Türkiye maçında kimleri beğendin?" sorusuna, "Maç kaç kaç bitti?" cevabı vererek futbola ne kadar uzak olduğunu gösterdi. Brezilyalı yıldızın çelişkili cevapları herkesi şaşırttı.

POLAT GÖRÜŞECEK
Frankfurt'ta G.Saray'dan ayrılmayacağını söyleyen Lincoln, İstanbul'da sessiz kalmayı tercih etti. Adnan Sezgin'in 132 bin euroluk cezayı tebliğ ettiği Brezilyalı futbolcuyla Polat'ın bir görüşme yapması bekleniyor. Lincoln'ün Korkmaz'la çalışmak istemediği öne sürüldü.

HAYDİ KIZLAR İLERİ
FİBA Bayanlar Avrupa kupası Finali'nin ilk maçında Galatasaray, İtalya'da Cras Basket Taranto takımı ile oynuyor. Taranto kentindeki Palamazzola Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. 2 takım arasındaki finalde rövanş karşılaşması 9 Nisan Perşembe günü İstanbul'da yapılacak ve bu maç sonrası kupayı kazanan takım belli olacak.

MUSLIMOVIC KAVGASI
Galatasaray'ın Yunanistan'ın PAOK takımında oynayan ve Kayserispor'un da ilgilendiği Zlatan Muslimoviç'i transfer listesine aldığı öğrenildi. Kalli'nin Bosna-Belçika maçında izlediği 28 yaşındaki golcü için Bülent Korkmaz'ın da onay verdiği belirlendi.

KAYSERİ TEPKİ GÖSTERDİ
Bosna'lı futbolcu PAOK'ta 22 maçta 7 gol 3 asist yaptı. Sözleşmesi 2011'de bitecek Muslimoviç'in bonservis bedeli 3 milyon euro. Bu arada Kayserispor Başkanı Recep Mamur, bu oyuncuyla G.Saray'ın ilgilenmesine tepki gösterdi.

ŞOK! LINDEROTH SEZONU KAPADI
Cimbom'da Linderoth'un derdi bir türlü bitmiyor. Sarı- Kırmızılı takıma geldiğinden beri sakatlıktan yakasını kurtaramayan İsveç'li futbolcunun bu kez Amerika'da kalçasından ameliyat olduğu öğrenildi. Ameliyatı gerçekleştiren ekip tarafından durumunun çok iyi olduğu bildirilen Tobias Linderoth'un büyük bir olasılıkla sezonu kapattığı belirlendi.

De Sanctis'te gelişme yok!
Galatasaray'ın İtalyan kalecisi De Sanctis'in durumu belirsizliğini koruyor. Sarı-Kırmızılı yönetim tecrübeli file bekçisinin bonservis sorununu halledemedi. De Sanctis'le ilgili önümüzdeki hafta yeni bir adım atılması bekleniyor.