Miting savaşları

MHP’de başkanlık yarışı iyice kızıştı. Adaylığını açıklayan Meral Akşener, il il dolaşmaya başladı Anında karşılık veren Devlet Bahçeli’nin, 20’nin üzerinde ilde miting yapacağı ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2016 Güncelleme 26 Nisan 2016, 01:55
Miting savaşları

İÇİNDEKİLER

MHP'de gerginlik had safhaya çıktı. FETÖ destekli olduğu iddia edilen Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Ümit Özdağ ve son olarak Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, Devlet Bahçeli'ye karşı aday oldu. Bahçeli ile Akşener arasında söz düellosu günlerdir sürerken, şimdi de miting heyecanı MHP'de öne çıktı. Meral Akşener'in il il dolaşmaya başlaması, MHP Genel Merkezi'ni de harekete geçirdi.

BAHÇELİ'YE DESTEK
Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 21 ili bulacak Anadolu turuna çıkacağı ortaya çıktı. Partinin paralel yapının kıskacında ele geçirilmeye çalışıldığını vurgulayan MHP Genel Başkanı Bahçeli, il il gezerek "Paralel Yapı ve Meral Akşener bağlantısını anlatacak" yorumu yapıldı. Birçok MHP teşkilatının da Bahçeli'nin yanında yer alacağı ifade edildi. Bahçeli'nin söz konusu Anadolu turu kapsamında Nevşehir'e de gelip gelmeyeceği henüz açıklanmadı. Bu arada Nevşehir il teşkilatında yaşanan değişimin ardından MHP Genel Başkanlığına aday isimlerin de önümüzdeki günlerde ilimize gelerek partililerle toplantı yapabilecekleri iddia edildi. Adaylığını yeni açıklayan Suat Başaran, düzenlediği basın toplantısında "Olağanüstü kurultayın toplanmasını değil, mevcut yönetimce de tanınmasını istiyoruz" dedi.