Montaj tutkusu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, son iki seçimde de Gülen Terör Örgütü'nün montajlı kasetlerine sarıldı. Sonuç, hüsran... Aynı Kılıçdaroğlu, şimdi de sosyal medyadaki montaj 'Erdoğan fotoğrafını' gerçek' diye haykırdı. Bu gafa, CHP'liler bile isyan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2015 Güncelleme 28 Ocak 2015, 02:02
Montaj tutkusu

İÇİNDEKİLER

Türkiye, geçen yıl 17-25 Aralık darbe operasyonlarıyla yeni bir sürece girdi. Gülen Terör Örgütü'nün operasyonu, montaj kasetlerle yeni bir algı oluşturmaya kalktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hem 30 Mart Yerel Seçimleri hem de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde montaj kasetleri, grup toplantısında dinletti.

'ALİ BABA' GAFI YAPTI

Ardından İsrail'le aynı günlerde kurulan ve yayın ilkelerinde 'İsrail çıkarlarını korumak' ifadesi bulunan Hürriyet gazetesi, Kılıçdaroğlu'nu manşet yaptı. Ancak her iki seçimde de CHP ve Doğan Medyası için hüsran yaşandı. Kılıçdaroğlu, bu montaj tutkusu nedeniyle dün bir kez daha sosyal medyada alay konusu oldu. Kılıçdaroğlu, dünkü grup konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi eleştirdi. Kılıçdaroğlu bu sırada Erdoğan'ın Somali ziyareti sırasında çocuklara 'Ali Baba ve Kırk Haramiler' adlı kitabı hediye ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Somali'ye gittiler çocuklara kitap hediye ettiler. Ali Baba ve 40 haramiler. Ya Türkiye'de yeterince harami var" dedi.

FAZLA SÖZE GEREK VAR MI!

Ancak o fotoğraf aslında bir montajdı. Pazar günü sosyal medyada gösterilen bu fotoğrafın, kısa sürede fotomontaj olduğu anlaşıldı. On binlerce Twitter kullanıcısı, hatasını kabul etti. Ancak Kılıçdaroğlu, bunu görmezden geldi ve Erdoğan'a hakaretlerde bulundu. Gaflarıyla ünlü Kılıçdaroğlu'nun bu son bombası, sosyal medyada zirveye çıktı. İşte o yorumlardan bazıları:
Kemal Bey, artık çekip ve gidin. Bu parti hiç bu kadar aciz olmamıştı.
Kılıçdaroğlu kesinlikle gizli AK Partili.
Sosyal medyadaki cahiller bile bunun montaj olduğunu anladı ey Kemal Kılıçdaroğlu.
Fethullah Gülen bozacı, Kemal Kılıçdaroğlu şıracı. Anlayan anladı.
CHP'li olduğumu gizlemeye başladım. Elbette oyum yine CHP'ye ama.
Bir yazara, 'seçimlerden umudum yok' diyen aciz Kılıçdaroğlu için fazla söze gerek yok.

PARTİ İÇİ KUMPAS

Kılıçdaroğlu'nun gafları, parti içindeki kumpası gündeme getirdi. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun konuşma metnini hazırlayanların, bilerek bu hatayı yaptığı iddia edildi.

GERÇEK FOTOĞRAF



SAHTE FOTOĞRAF