Kasetler geri sardı

MHP lideri Bahçeli,10 parti yöneticisini kaset skandalı nedeniyle kaybetmişti... Şimdi o isimlerden Bülent Didinmez, Ümit Şafak ve Mehmet Taytak, kurultayda Bahçeli'ye destek için sahaya indi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2012 Güncelleme 09 Ekim 2012, 10:45
Kasetler geri sardı

İÇİNDEKİLER

2011 seçimleri öncesinde art arda gelen seks kasetleriyle dağılan MHP yöneticileri, partiye geri döndü. Görüntülerin ardından hem partiden hem de milletvekili adaylığından istifa eden isimler, MHP'nin yaklaşan 10. Kurultayı öncesinde sahaya indi.

BARUTÇU UYMADI
Genel seçim öncesinde büyükşehirlerin ilk sıralarında yer alan 10 parti yöneticisini birden kasete kaptıran Bahçeli, kaseti çıkan vekillerin hem partiden hem de milletvekilliğinden istifasını istemişti. Bahçeli'nin talimatına sadece İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu uymamıştı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından istifa eden isimlerden Recai Yıldırım, Türkiye'den ayrıldı, Cihan Paçacı oğlunun yanına ABD'ye gitti. Olayların ardından rahatsızlanan Deniz Bölükbaşı, kanser tedavisi gördü ve kendini siyaset yerine kitap yazmaya verdi.

KURULTAY İÇİN
Bülent Didinmez, eşinden ayrılıp görüntülerinin yayınlandığı kişiyle evlendi. Mehmet Ekici, Osman Çakır, Ümit Şafak, Metin Çobanoğlu, Mehmet Taytak, ise sırra kadem basmıştı. Görüntüler yayınlanmadan önce MHP'nin teşkilatından sorumlu Bülent Didinmez, kasasından sorumlu Ümit Şafak ve genel sekreter yardımcısı olan Mehmet Taytak, gelecek ay yapılacak kurultay öncesi Bahçeli'ye destek için seçim bölgelerine gitti. Şafak ve Taytak'ın seçim bölgelerinin yanı sıra MHP milletvekilleriyle de görüşerek kurultay için nabız tuttuğu öğrenildi.