Nazım Akmandil ile dünya evine girmişti! Burcu Esmersoy'dan düğün itirafı: Elma sirkesi ile yıkandık

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 16 yaş küçük iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girmişti. Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy, düğün sonrası üzerlerinde oluşan ağırlığı, elma sirkesi ile attıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2024, 07:01 Güncelleme 22 Nisan 2024, 15:40
Nazım Akmandil ile dünya evine girmişti! Burcu Esmersoy’dan düğün itirafı: Elma sirkesi ile yıkandık

İÇİNDEKİLER

Ekranların en çok kazanan ve davetten davete koşan sunucusu Burcu Esmersoy, önceki akşam Kuruçeşme'de bulunan bir otelde, bir diş macunu markasının klinik beyazlık partisine ev sahipliği yaptı.

Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden, Esmersoy, "Diş bakımı ve sağlığı benim için çok önemli. Bu akşamda bunun önemini anlatan bir söyleşi yapacağız'' dedi.

Eşi Nazım Akmandil ile 2023 Eylül ayında yaklaşık iki senedir aşk yaşadığı iş insanı ile İtalya'nın Puglia şehrinde görkemli bir törenle dünya evine giren Esmersoy, evliliği hakkındaki soruları yanıtladı.

Güzel sunucu, "Evliliğimiz çok güzel gidiyor. Her şey yolunda. Düğünden sonra üzerimizde bir ağırlık oluştu. Nazım'a elma sirkesiyle yıkanırsak geçer dedim. Üzerimizden aşağı elma sirkesini döktük ve geçti. Faydasını gördük'' diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN