Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine Cem Yılmaz’dan olay gönderme! Yorumları kapattı sosyal medya karıştı…

Sosyal medya karıştı. Komedyen Cem Yılmaz’ın Instagram sayfasındaki paylaşımı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2024, 07:00 Güncelleme 22 Nisan 2024, 08:14
Serenay Sarıkaya’nın dekoltesine Cem Yılmaz’dan olay gönderme! Yorumları kapattı sosyal medya karıştı…

İÇİNDEKİLER

2021 yılında beraber çıktıkları yurt dışı tatilinde sevgili olan oyuncu Serenay Sarıkaya ve komedyen Cem Yılmaz, kısa bir süre sonra ilişkilerini sonlandırmıştı. Dönemin çok konuşulan ilişkilerinden olan bu birliktelikte Serenay Sarıkaya sıklıkla eleştirilmişti.

Ayrılığın ardından başka bir isimle anılmayan Yılmaz'ın, Sarıkaya'yı hala unutmadığı iddia edilmişti.

UNUTAMADI İDDİASI!
Hatta Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkileri duyulmaya başlayınca Yılmaz'ın elinde çiçeklerle Sarıkaya'nın evine gittiği iddiası da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaların hemen ardından Yılmaz, yeni ilişkisini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Sarıkaya ise Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Sarıkaya'nın iki gün önce katıldığı GQ Global Creativity Awards gecesinde giydiği derin v yakalı göğüs dekolteli elbisesi ise yine eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

YORUMLARI KISITLADI!
Tüm bu yorumların ardından Cem Yılmaz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşan Yılmaz, "RIP" notunu düştü.

Ancak Marty Feldman 2 Aralık 1982 yılında hayatını kaybetmişti. Feldman'ın doğum tarihi ise 8 Temmuz 1934... Yılmaz'ın paylaşımının ardından takipçiler Serenay Sarıkaya'ya gönderme olduğunu iddia etti. Yılmaz, sosyal medyada paylaştığı gönderisini yorum yapmaya kısıtladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN