Tarkan'a müebbet hapis şoku! Cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı! Ercan Gönülkırmaz’ı öldürüp yakmıştı...

Megastar Tarkan ve 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek tarihler 29 Nisan 2016'yı gösterdiğimde sürpriz bir kararla nikah masasına oturmuştu. Megastar Tarkan Tarabya'daki villada 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı. Nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katılmıştı. Son zamanlarda aile hayatıyla ilgili haberler çıkan Tarkan'a iyi haberler gelmedi. Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı...

Giriş Tarihi 06 Nisan 2024, 07:00 Güncelleme 06 Nisan 2024, 07:00
Tarkan’a müebbet hapis şoku! Cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı! Ercan Gönülkırmaz’ı öldürüp yakmıştı...

İÇİNDEKİLER

2016 yılında Pınar Dilek ile dünya evine giren Megastar, hayranı Dilek'e aşık olmuştu.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu öğrenilen Pınar Dilek, Tarkan'ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

29 Nisan 2016 tarihinde nikah masasına oturan çift magazin gündeminin ilgi odağı olmayı başardı.

Ancak son zamanlarda Tarkan'ın aile hayatıyla ilgili gelişmeler son dönemlerde iyice hareketlendi. Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun cinayet davasında yargılanan kuzeni Servet Tevetoğlu hakkında karar çıktı.

CİNAYETE KARIŞMIŞTI
17 Ocak 2017'de iş yerinde silahla vurulan ve yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz cinayetine ilişkin Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun da arasında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Servet Tevetoğlu SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Müştekiler Yüksel Çelik, Hava Gönülkırmaz ve taraf avukatları da duruşmaya katıldı. Duruşmada mahkeme, sanık Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bültenin infaz edilmediğini belirtti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİSLERİ İSTENDİ
Duruşmada söz verilen müşteki Yüksel Çelik "Sanıkların en ağır cezayı almalarını istiyorum" dedi. Maktulün annesi Hava Gönülkırmaz ise "7 yıl oldu katiller yakalanmadı. En ağır cezayı almalarını istiyorum" şeklinde beyanda bulundu.

Son sözü sorulan sanık Servet Tevetoğlu ise beraatini istediğini söyledi. Kararını açıklayan mahkeme, firari sanık Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bülten ve yakalama emrinin bugüne kadar infaz edilmemesi nedeniyle sanığın dosyasının ayrılmasına karar verdi.

Mahkeme sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak'ın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Kararda tutuksuz yargılanan Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması da hükmedildi. Öte yandan sanıkların 'mala zarar verme' suçundan ise ikişer yıl hapis cezasına hükmedildi.

ÖNCE ATEŞ ETTİLER SONRA BENZİN DÖKÜP YAKTILAR…
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 17 Ocak 2017'de Esenyurt'ta gerçekleşen olay anlatılmıştı.

İddianamede olay günü gece 02.00 sıralarında Yüksel Çelik'e ait bir şarküteri dükkanında silahlı kişilerin gittiği ve maktul Ercan Gönülkırmaz'a ateş ettikleri, bu kişilerin yanlarında getirdikleri yanıcı maddeyi iş yerine dökerek, ateşe verdikleri anlatılmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN