Ölümden dönmüştü! Kıvanç Tatlıtuğ’un motor tutkusundan neden vazgeçtiği ortaya çıktı! "Artık baba oldun..."

Kıvanç Tatlıtuğ’un motor tutkusundan neden vazgeçtiği ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, annesinin “Artık baba oldun” uyarısını dinledi...

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 07:01 Güncelleme 31 Mart 2024, 07:05
Ölümden dönmüştü! Kıvanç Tatlıtuğ’un motor tutkusundan neden vazgeçtiği ortaya çıktı! Artık baba oldun...

İÇİNDEKİLER

2016 yılında stil, danışmanı Başak Dizer'le Paris'te dünya evine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bu evlilikten Kurt Efe isminde bir çocuğu dünyaya geldi.

Eşi ve çocuğuna daha çok vakit ayırmak çin elinden geleni yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, annesi Nurten Tatlıtuğ'un nasihatına uyduğu ortaya çıktı.

Motosiklet tutkusuyla tanınan Tatlıtuğ, annesinin "oğlum artık çocuğun var. O yüzden bu motor, sevdasından vazgeç, daha önce büyük bir kaza geçirdin. Yine olmayacağını kim garanti edebilir ki" sözlerinin etkisinde kaldı.

Yakışıklı oyuncu annesinin isteğini kırmadı ve çok sevdiği motorundan ayrıldı. Tatlıtuğ, 2013 yılında Etiler'de motoru ile seyir halindeyken bir motor kurye ile çarpışmış ve ölümden dönmüştü.

SEVGİSİNİN EŞİ BENZERİ YOK
Eşi ve çocuğu ile mutlu bir yaşam süren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'in isminin baş harfi 'B'yi koluna dövme yaptırarak eşini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha cümle aleme gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN