Projenin bedeli 7 milyon TL! Ece Seçkin klip çekimi için kesenin ağzını iyice açtı

Ece Seçkin, gerçeklik ve sanal dünyayı birleştirerek klip çekti. 72 saatte 4 klibe imza atan güzel popçu, eşi benzeri olmayan bu çalışma için tam 7 milyon TL harcadı.

Giriş Tarihi 30 Mart 2024, 07:02 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:13
Projenin bedeli 7 milyon TL! Ece Seçkin klip çekimi için kesenin ağzını iyice açtı

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, müzik tarihine damga vuracak bir projeye imza atıyor.

Yeni albümünün klip çekimlerinde Türkiye'de bir ilke imza atan Seçkin, sanatıyla sınırları zorlamaya devam ediyor. Güzel yıldız, tam tamına 72 saat içinde dört farklı klip çekerek insanüstü bir performans sergiledi ve rekor kırdı.

Seçkin'in müzik listelerinde zirveye oynayacak olan birbirinden iddialı dört farklı şarkısının hazırlığını, yoğun ve titiz bir stüdyo sürecinin ardından kliplendirmesi, müzik dünyasında büyük bir heyecan uyandırdı.

SINIRLARI AŞTI!
Seçkin, Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş bir prodüksiyon ekibi oluşturdu. Ünlü şarkıcı, Türkiye'nin en büyük Genişletilmiş Gerçeklik (XR) stüdyosunu kullanarak gerçeği ve sanal dünyayı bir araya getirdi.

Güzel popçu, klipler için toplamda 7 milyon lira harcadı. Bu astronomik harcama, Seçkin'in şarkılarına olan güvenini ve iddiasını gözler önüne serdi. Güzel sanatçı, müzik dünyasındaki yenilikçi ve yaratıcı duruşuyla bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN