Bergüzar Korel'den samimi itiraf: “Müge Anlı ve Esra Erol’dan çok tüyolar aldım”

Yeni dizisinde ünlü bir televizyoncuyu canlandıran Bergüzar Korel, “Müge Anlı ve Esra Erol’dan çok tüyolar aldım” dedi. Bir dönem “Karadayı” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alan Korel, tekrar bir projede yer almak istediğini dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2024 Güncelleme 05 Ocak 2024, 07:00
Bergüzar Korel’den samimi itiraf: “Müge Anlı ve Esra Erol’dan çok tüyolar aldım”

İÇİNDEKİLER

Bergüzar Korel, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden Korel, "Dizi için saçlarımı sarı olarak kullandım, daha sonra çok yıprandığı için kısalttım. Daha önce sarı saç hiç kullanmamıştım" dedi.




11 hafta süren bir dizi çektim. Dizide ünlü bir televizyoncuyu oynuyorum. Dizinin çekimleri öncesi Esra Erol ve Müge Anlı'yı çok izlediğim ve onları çok başarılı bulduğum için onlar gibi sarışın olmayı tercih ettim. Hatta Esra Erol, sete de geldi. Çekimlerimizi de izledi. Esra Erol'dan çok tüyo aldım" dedi.

"OPERASYON GEÇİRMEDİM"
Ayrıca geçtiğimiz yıllarda "Karadayı" dizisinde birlikte başrolü paylaştığı Kenan İmirzalıoğlu'nu da öven Bergüzar Korel, "Karadayı dizisinde çok iyi uyum sağlamıştık. Güzel bir proje gelirse birlikte yine kamera karşısına geçerim" ifadelerini kullandı.



Gazetecilerin, "Göğüs estetiği olduğunuza dair haberler çıktı. Böyle bir operasyon geçirdiniz mi?" sorusunu da cevaplayan Korel, "Kesinlikle öyle bir operasyon geçirmedim" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN