Başak Dizer, Bebek Sahili'nde objektiflere yansıdı: Kurt Efe’nin babası Kıvanç Tatlıtuğ ile sete gittiğini söyledi

İş hayatında yoğun bir tempoya giren Başak Dizer, Bebek Sahili’nde simit yerken görüntülendi. Oğlu Kurt Efe’nin babası Kıvanç Tatlıtuğ ile sete gitmeye başladığını söyleyen Dizer, “Sete gidince çok mutlu oluyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2023 Güncelleme 16 Aralık 2023, 07:07
Başak Dizer, Bebek Sahili’nde objektiflere yansıdı: Kurt Efe’nin babası Kıvanç Tatlıtuğ ile sete gittiğini söyledi

İÇİNDEKİLER

2016 yılında evlenen Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti geçtiğimiz yıl "Kurt Efe" adında bir erkek evlat sahibi olmuştu. Mutlu bir evlilikleri olan şimdilerde büyüyen ailelerinin tadını çıkartan çift, yaptıklarıyla her şeyle gündem olan ünlüler arasında...

Doğum kilolarını hızla veren ve oğlu "Kurt Efe'nin de yavaş yavaş büyümesiyle beraber iş hayatına dönen stil danışmanı Başak Dizer, son dönemde birçok davet ve etkinlikle boy göstermişti. İş hayatında hareketli bir döneme giren ve toplantıdan toplantıya koşan Başak Dizer, geçtiğimzi gün Bebek Sahili'nde objektiflere yansıdı.

"KURT EFE EVDE"
Yemek yemeye bile vakit bulmayan Dizer, bir yandan elindeki simidi yedi, bir yandan da hummalı şekilde adres aradı.

Gazetecileri görünce kısa sürede olsa sohbet eden Dizer, "Bir dizinin 'stylingin'i alma durumu var, onun görüşmesini yapmak için geldim. Kurt Efe evde, Kıvanç da sette... Kurt Efe, babası ile setlere gitmeye başladı. Babası ile sete gidince mutlu oluyor" dedi.



SOKAKTA SİMİT YEDİ
Simit yerken kameraları görünce bir anda panik yapan Başak Dizer, doğal haliyle yine çok sempatikti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN