Görücüye çıktı! Hande Erçel'in, yüzü olduğu bir markanın reklam filmi görücüye çıktı

Güzel oyuncu Hande Erçel'in, yüzü olduğu bir markanın yeni reklam filmi görücüye çıktı. İşte sziler için derlediğimiz 4 Kasım tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 07:01
Görücüye çıktı! Hande Erçel’in, yüzü olduğu bir markanın reklam filmi görücüye çıktı

İÇİNDEKİLER

Hande Erçel'in, yüzü olduğu bir markanın yeni reklam filmi görücüye çıktı. Sonbahar/ Kış 2023-24 sezonunda başarılı oyuncu Hande Erçel ile yıllar geçtikçe daha da sağlamlaşan bir iş birliğine imza atan marka, "iyi hissetmek için giyinmenin" formülünü sade fakat iddialı bir stil eşliğinde ortaya koyuyor. Erçel'in, A'dan Z'ye "kendini iyi hissettiği" silüetler tercih edildiği çekim, yenilikçi bir bakış açısıyla yüksek ürün kalitesine odaklanıyor.


YENİ YILA YENİ ŞARKILAR
Başarılı şarkıcı Bilal Sonses, önceki gün Maslak'ta görüntülendi. Konser maratonu devam eden Sonses, boş gününü güzel havada keyif yaparak değerlendirdi. Mağazaları dolaşarak alışveriş turu yapan ünlü şarkıcı, sonrasında bir mekanda dinlendi. Sonses, "Artık yeni yıl için çalışıyoruz, yeni yıla yeni şarkılar ile girmek istiyorum" dedi.


EKSİK GİDERDİ!
Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz gün İstinye'deydi. Her zaman olduğu gibi yine doğallığıyla dikkat çeken güzel oyuncu, mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Proje toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Fettahoğlu, "Her şey güzel gidiyor. Alışveriş yapıp eksikleri giderdik. Daha güzel günlerde görüşmek üzere" diyerek oradan ayrıldı.




LİSTELERE HIZLI GİRDİ!
Son şarkısı 'Kasko' ile müzik listelerini alt üst eden Dilan Çıtak, en çok dinlenen ve istek alan şarkılar sıralamasına üst sıralardan giriş yaptı. Çıtak, "Gerçek Dilan'ı müzikseverlere gösterdiğim için mutluyum. Gelen yorumlar beni çok mutlu ediyor. 'Kasko' ile birlikte konser maratonuna da hız verdik" dedi.




YILLARA MEYDAN OKUYOR!
Eşi Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini bitiren tescilli güzel Arzum Onan, bir dergiye pozlar verdi. 50 yaşındaki Onan adeta gençlere taş çıkardı. Onan'ın fotoğraflarına da beğeni yağdı, Güzel oyuncunun hayranları, "Yıllara meydan okuyorsun" yorumlarını peş peşe yaptı.



İŞİN ASLI AŞK!
Aslıhan Güner, önceki gün Ataşehir'deydi. "En yakın arkadaşınızla evlenin" açıklamasıyla dikkat çeken Güner, "Kör kütük aşk evliliğinin uzun soluklu olduğuna pek inanmıyorum. Esas olan sevgidir. Uzun süredir evli olan birisi olarak yineliyorum ki en yakın arkadaşınızla evlenin... Eşiniz size her zaman arkadaşınız gözüyle de bakabilmeli... Ben en yakın arkadaşıma aşık oldum, en yakın arkadaşımı sevdim. Onun artısını hayatta hep yaşıyorum" dedi. (Doğan SAVAŞ)



'ENGELİ KALDIR' DİYOR
Oğuzhan Koç konserlerle dolu dolu geçen bir sezonun ardından stüdyoya girdi. Yaz sonu çıkardığı "Yok mu?" ve "Yok" adlı şarkılarıyla büyük bir ivme yakalayan Oğuzhan Koç yeni şarkısı "Engeli Kaldır" ile sosyal medyada başlayıp biten aşklara atıfta bulunuyor. Şarkı yaşanan aşk sonrasında sosyal medyadaki her uygulamada eski sevgilisi tarafından engellenen bir aşığın hikayesini anlatıyor.



İMAJ YENİLEDİ!
Instagram'da 2,5 milyon takipçisi bulunan Özge Ulusoy, geçtiğimiz hafta 41 yaşına bastı. Yeni yaşında radikal bir değişime giden ünlü manken, uzun saçlarına veda etti ve saçlarını kısacık kestirdi. Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Ulusoy takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.




ASİYE VE SARP HESAPLAŞIYOR
Kardeşlerim'in yeni bölüm konusu şöyle; Şengül'ün alkolün etkisiyle itiraf ettiği gerçekler, Ömer ile Suzan'da büyük bir şok etkisi yaratırken, Berk ve Elif cephesinde ise şaşırtıcı gelişmelere neden olur. Şengül, yaşananlardan sonra, kendini Orhan'a affettirmenin yollarını arar. Tolga ile Elif, hiç beklenmedik bir durumun içine çekilirken, Mahir hayatıyla ilgili yeni bir karar alır. Akif, Süreyya ve Yaman cephesinde önemli gelişmeler, gelgitler yaşanmaya devam ederken, Sarp'la ilgili birtakım gerçekleri öğrenen Asiye'nin onunla hesaplaşması, tüm Ataman Koleji'ne korku dolu anlar yaşatır.




ÖDÜLÜNÜ ALDI!
Kadın yazarların ilkgençlik edebiyatı türündeki üretimlerini desteklemek ve edebiyatta fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla, Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı tarafından oluşturulan ve bu yıl ilk kez verilen 'Beyhan Eczacıbaşı İlkgençlik Edebiyatı Yılın Kadın Yazarı Ödülü'nün sahibi 'Nasıl Dedektif Oldum' kitabıyla Gamze Pat oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN