Barış için podyuma çıktılar: Mankenlerden savaşa hayır pankartlı tepki!

İzmir’de defileye çıkan Özge Ulusoy, “Savaşa Hayır” yazılı pankart açtı. Filistin ve İsrail savaşı hakkında konuşan Ulusoy, “Dünya çok zor günlerden geçiyor. Orada yaşanan acının tarifi yok” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2023 Güncelleme 17 Ekim 2023, 07:01
Barış için podyuma çıktılar: Mankenlerden savaşa hayır pankartlı tepki!

İÇİNDEKİLER

Son iki yıldır verdiği sosyal mesajlarla öne çıkan bir gelinlik ve abiye firması önemli bir konuya daha el attı. Daha önceki senelerde terör ve kadına şiddet konularını gündemine alan firma sahipleri Tülay Ersoy ve Gülay Turan kardeşler, bu kez de "Aşk" temasıyla sergiledikleri koleksiyonlarında "Savaşa Hayır" vurgusu yaptı. Podyuma çıkan Özge Ulusoy ve diğer mankenler, dünyada yaşanan savaşların sona ermesi dileğiyle pankart açtı.



'ÇOCUKLAR ÖLMESİN'
Ekranların ünlü ismi Ece Erken ve Kadir Balık'ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğin sonunda, kafalarında siyah duvaklar ve bellerinde siyah kuşaklarla yürüyen Ulusoy ve beraberindeki modeller, üzerinde "Savaşa Hayır", "Savaşın Kazananı Yoktur", "Çocuklar Ölmesin", "Siviller Ölmesin" ve "Aşk Kazansın" yazılı pankartlarla izleyici karşısına çıktı.

Ulusoy, "Çok güzel bir mesaj verdik. Dünya zor günlerden geçiyor. Orada yaşanan acının tarifi yok. Olan masum sivillere oluyor. Bir an önce bu savaşın bitmesini diliyoruz" diyerek savaşın sona ermesini temenni etti.



ECE ERKEN: 'YÜREĞİMİZ ACIYOR'
Ece Erken ise, "Aşk senin için ne ifade ediyor" sorusuna "Önce Allah'a duyulan aşk, sonra evlada duyulan aşk... Savaş var. 2,5 milyon insan aç, susuz, elektriksiz bırakıldı. Bizim burada yüreğimiz acıyor" cevabını verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN