Ömür Gedik'in sahnede zor anları! Frikik vermemek için...

Sahnede büstiyerinin kopçası kopan Ömür Gedik, frikik vermekten son anda kurtuldu. Sanatçı, sahnesine bir süre ara verdi. İşte sizler için derlediğimiz 10 Ekim tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
Ömür Gedik’in sahnede zor anları! Frikik vermemek için...

İÇİNDEKİLER

Kış sezonunun gelmesi ile birlikte yoğun konser maratonuna başlayan Ömür Gedik, iki gün üst üste Ankara ve İstanbul bir mekanda sahne aldı. İstanbul'daki konserinde büstiyerinin kopçası kopan Gedik, frikik vermemek için sahnesine ara vermek zorunda kaldı. "En korktuğum şey başıma gelmek üzereydi. Büstiyerim tamamen açılsaydı, sahneden ağlayarak inerdim. Herhalde nazar çıktı" diyen Gedik, sevilen şarkılarıyla programını tamamladı.

KARŞI ATAĞA GEÇİYOR!
"Ben Bu Cihana Sığmazam"ın yeni bölüm konusu şöyle; Atakan'ın işkence görerek ölümle burun buruna gelmesinin ardından Onbeşli, abisinin intikamını almak için Tazıyev'in peşine düşer. Bu sırada Erman kaos planı gereği yüklü bir miktarda uyuşturucuyu getirip sokaklara dağıtmak peşindedir. Elbette Cezayir'in de buna karşı bir planı vardır.

DÖNÜŞÜ YOK!
Diğer yandan Vedat, Berfin'in peşini bırakmaz ve Cezayir'in tarafını tutan amcasını öldürür. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Eski kocasının kötü bir şeyler yapmasından korkan Berfin, Cezayir'e sığınır. Lakin bu Leyla tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır.



DOĞAL GÜZEL
Soner Sarıkabayı'nın model olan eşi Madelein Sarıkabadayı'nın fotoğrafları Selim Akar tarafından photoshopsuz olarak yayınlandı. Son zamanlarda birçok dünya starının doğal ve Photoshopsuz fotoğraf çekimi akımına ünlü model de uymuş oldu.



MUHTEŞEM GECE!
Bilal Sonses, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında önceki akşam Beyoğlu'nda konser verdi. Sahneye çıkan sanatçı, "Hoş geldiniz. Geçen sene de burada konser vermiştim. Bu gece çok eğleneceğiz" dedi.

EKSİK GİDERDİ!
Ünlü şarkıcı Levent Yüksel, önceki gün Maslak'ta görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan başarılı şarkıcı, eksiklerini gidereceğini söyledi. Yüksel, hızlıca alışverişi tamamladıktan sonra vale noktasından aracını teslim alarak evinin yolunu tuttu.



SEZONUN İLK OYUNU
Hakan Bilgin ve Sedef Şahin, geride bıraktığımız gün Maslak'taydı. Akşam oynanacakları 'Dönme Dolap' adlı tiyatro oyunu için provaya gelen ikili, gazetecilere poz vererek sohbet etti. Heyecanlı olduklarını dile getiren ikili, "Bu sezonun ilk oyunu olacak. Heyecanlıyız sabırsızlıkla sahneye çıkmayı bekliyoruz" dedi.



AİLE BOYU ALIŞVERİŞ!
Gökhan Töre, önceki gün eşi Buket Büyükdere ve kızı Adel ile birlikte Etiler'de bir AVM'deydi. Mağazaları dolaşan çift, çocuklarını gezdirmeye ve alışverişe geldiklerini söyleyerek, "Size de kolay gelsin arkadaşlar" ifadelerini kullandı. Ardından dolaşmaya devam eden Töre ailesi, saatlerce alışveriş yaptı.
Doğan SAVAŞ



EĞLENCE ZAMANI
Ekranların ve sahnenin başarılı ismi Alişan, oğlu Burak ve yeğenleri ile birlikte Ataşehir'de bir AVM'deydi. Çocuklarla keyifli bir gün geçiren Alişan, "Her şey yolunda... Bugün çocuklarla eğlenmeye geldik" dedikten sonra eğlencelerine kaldıkları yerden devam ettiler.

'DERİN' POZ!
Kısa süre önce 20 yaşına giren Defne Samyeli kızı Derin Talu'nun pozları sık sık gündem olmaya devam ediyor. Küçük yaşlardan itibaren adından söz ettiren Talu, son olarak bir teknenin merdivenlerine sere serpe uzandı. Siyah minicik eteği ve derin yırtmacıyla cesur pozlara imza atan Talu hayranlarını mest etti.



TEPKİ ÇEKTİ!
Dünyanın gözü İsrail- Filistin arasındaki çatışmalarda iken Kylie Jenner, sosyal medya hesabından İsrail'i destekleyen ve Kaliforniya merkezli kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa ait bir grafiği paylaştı. Jenner, "Şimdi ve her zaman İsrail halkının yanındayız!" yazılı notuyla büyük tepki çekti. Ancak Jenner bu paylaşımı yaptıktan kısa bir süre sonra büyük tepki aldı ve paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdı.



BİZİMLE DEĞİLSİN!
İddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Nesrin Cavadzade katıldığı bir davetteki elbisesiyle çok konuşuldu. Boncuklarla kaplı ışıltılı bir elbise giyen Cavadzade'nin elbisesinin bel kısmındaki korse detayı hiç beğenilmedi. Cavadzade'ye, 'Hiç olmamış', 'Korse kısmını beğenmedim', 'Zarafetiniz bile elbiseyi kurtaramamış' ve 'Korkunç bir elbise' gibi yorumlar yapıldı.



'ALLEN'EN PAYLAŞTI!
Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Birkaç fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Güzel sürprizler geliyor... İdareten bir kaç selfie" notunu düştü. Takipçileri Allen'ın fotoğraflarını hem beğendi hem de yorum yağmuruna tuttu. Hayranları çok merak etse de ünlü oyuncu sürprizden bilgi vermedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN