İki farklı Bestemsu Özdemir! "Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz" demişti: Güzel oyuncunun son fotoğrafı şaşırttı...

“Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz” diyen Bestemsu Özdemir’in son paylaşımı şaşırttı. Güzel oyuncunun, yanaklarını aldırdığı ve dudak dolgusu yaptırdığı iddia ediliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 07:00
İki farklı Bestemsu Özdemir! Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz demişti: Güzel oyuncunun son fotoğrafı şaşırttı...

İÇİNDEKİLER

Son dönemlerde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Bestemsu Özdemir, Serkan Mehmet Durdu ile evliliğin eşiğinden dönmüştü. Kısa süre sonra ise yakışıklı oyuncu Burak Deniz'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de çok konuşulan Özdemir, son dönemde birçok ünlünün estetik operasyon yapması hakkında, "Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz" sözleriyle gündem olmuştu.

"ESKİ HALİ DAHA GÜZEL"
Birçok ünlü güzelin yüzünde değişikliğe gitmesinin ardından, estetiğe karşı olduğunu vurgulayan Bestemsu Özdemir de sarf ettiği sözlerinin arkasında durmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan güzel oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti.

Instagram'da eski ve yeni halini yan yana görenler, "Eski hali daha güzelmiş yorumları" yaptı. Öte yandan Özdemir'in yanaklarını aldırdığı ve dudak dolgusu yaptırdığı konuşuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN