Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümü ve para ağacıyla pazar akşamı atv'de!

'Kim Milyoner Olmak İster' yeni para ağacıyla pazar akşamları atv’de! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla, yarın akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında. İşte sizler için derlediğimiz 16 Eylül tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümü ve para ağacıyla pazar akşamı atv’de!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısında olacak. atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen yarışma programı, bu sezon para ödüllerini arttırdı. En yüksek para ödülünün 5 milyon TL olduğu yarışma programında diğer 12 sorunun para değerleri yükseldi. "Kim Milyoner Olmak İster?" Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla, yarın akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında.



DÜNYA TURU YAPACAK!
Erkan Petekkaya'nın başrolünü oynadığı, "Her Şeye Rağmen" filmi, dünyayı fethedecek. 8 ayrı dilde, 32'yi aşkın ülkede izleyicinin karşısına çıkacak olan film için Türkiye, Almanya, Azerbaycan, KKTC ve Amerika'da özel galalar yapılacak. Filmin dünya turnesi ile başrol oyuncusu Petekkaya da adeta bir dünya turu yapacak.



HAYAT MÜCADELESİ
ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim"in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde şunlar yaşanacak; Doruk'un ölümü sonrası, kendine zarar vermek isteyen Akif, ciddi bir tehlike yaşar. Asiye, sevdiğini kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, Orhan ve Şengül'e karşı da tavırlıdırlar. Evde bir eşya bulan Ayla'nın hareketleri, Berk'i şüpheye düşürür. Akif'in, yaşadığı acının etkisiyle yaptığı hamleler, Nebahat'i endişelendirirken, evi geçindirebilmek için iş bulan Ömer'in içine çekildiği durum, beklenmedik bir sonuç doğurur.

GÖZ KAMAŞTIRDI
Yaz boyunca verdiği konserler sonrasında konser maratonuna ara veren ünlü şarkıcı Hadise, tatilde verdiği pozlarla göz kamaştırdı. Dekolteli yeşil elbisesiyle yürüdüğü videosunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu büyük beğeni topladı. "Ne demiş Ebru Yaşar #Yeşillenirim" notu ile paylaşımda bulunan ünlü şarkıcının paylaşımına binlerce beğeni yağdı.



KIRMIZILIM
2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin önceki gün yeni yaşını kutladı. 24 yaşına giren Şahin, doğum günü için kırmızı transparan detaylara sahip bir elbise tercih etti. Instagram'daki paylaşımına, "Şehri kırmızıya boyayacağım, 24 bana iyi davran" yazan Şahin, binlerce beğeni aldı.



SADE VE ŞIK
ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin güzel oyuncusu İlayda Alişan önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Akşam saatlerinde geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan oyuncu, daha sonra soluğu bir restoranda aldı. Toplantı eşliğinde akşam yemeği yiyen güzel oyuncunun sade ve şık tarzı da dikkat çekti.



AİLE SAADETİ!
Başarılı şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ve küçük kızları Zeynep Mira ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen başarılı şarkıcı, eşi ve küçük kızıyla birlikte bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası meydan katında bulunan bir restoranda ailecek yemek yiyip keyifli dakikalar geçiren çift, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyip objektiflere poz verdi.

DOĞAL GÜZEL
Güzel oyuncu Çağla Demir, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği Zorlu AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Demir, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip AVM'den ayrıldı. Ünlü oyuncunun şık alışveriş tarzı ise dikkatlerden kaçmadı.



YENİ ANLAŞMA!
Müzik dünyasının başarılı ismi Genco Ecer, önceki gün Bebek'teydi. Elinde evraklar ile mekandan ayrılan Ecer, yeni bir anlaşma yaptığını dile getirdi. Ecer, "Dünyaca ünlü Universal şirketi ile bir anlaşma imzaladım. 6 adet yeni şarkı çıkaracağız" dedi.



MACERA DOLU AMERİKA!
Demet Akalın'ın yeni şarkısı "Bana Yolla" önceki gün müzikseverlerle buluştu. Dijital platformlarda gece yarısı yayınlanan şarkı kısa sürede listelere girerek zirveye doğru hızla ilerlemeye başladı. Yaz boyunca beklenen şarkısıyla sonbaharı karşılayan Akalın, "Bana Yolla"nın başarısını Amerika'da kutluyor. Maimi eyaletinde tatil yapan Akalın, New York'a geçerek burada hayranlarına konser verecek.

'ÇATLA'TAN KLİP!
14 şarkılık "Afrodizyak" albümüyle müzik listelerini alt üst eden bu yazın en çok konser yapan ismi olan Hande Yener, "Çatla" şarkısına klip çekti.1990 model klasik spor arabaların dekor olarak kullanıldığı Yener'in renkli tarzı ile bütünleşen "Çatla "şarkısının yönetmenliği ünlü R&B yıldızı Tepki yaptı. Klipte dekor olarak kullanılan iki adet lüks aracın toplam fiyatının 25 milyon TL olduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN