ATV'nin yeni dizi Safir pazartesi günü 2. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak!

ATV'nin yeni dizisi Safir "Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi" yarın akşam saat 20.00’de ekranlarda. İşte sizler için derlediğimiz 10 Eylül tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 06:59
ATV’nin yeni dizi Safir pazartesi günü 2. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak!

İÇİNDEKİLER

ATV'nin yeni dizisi Safir'in 2. bölümünde şunlar yaşanacak; Bebeği olacağını öğrenen Feraye şimdi çok daha zor durumdadır. Bebekten kimsenin haberdar olmasını istemez. Ateş, Feraye'nin bu büyük sırrını saklayacak mıdır? Yaman ise Cemile'nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evlenir. Gülsoy ailesi bu ani evlilikle büyük bir şok yaşar. Öte yanda Vural, oğlunu ararken yaşanan beklenmedik gelişme ortalığın iyice karışmasına sebep olacaktır.

NOSTALJİ KRALİÇESİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Günleri Konseri' etkinliği kapsamında Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Muazzez Ersoy, Turgutlu'da hayranlarıyla buluştu. Binlerce müzikseverin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'na akın ettiği konserde kurtuluş coşkusu duayen sanatçı ile taçlandı. İlginin ve coşkunun yoğun olduğu gecede alkışlar eşliğinde sahneye adım atan Muazzez Ersoy, hayranlarına tam anlamıyla Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti. Ersoy, 'Güz Gülleri' ve 'Severek Ayrılalım' ile geçmişe götürdü, hareketli parçalarıyla ile de sevenlerini yerine oturtmadı.



BİRAZ GARİP
Ürgüp'te sahne alan İlyas Yalçıntaş, tarihi ve mistik atmosferde duygusal rüzgarlar estirdi. Rap ile arabeskin birlikteliğini hoş karşılamadığını söyleyen Yalçıntaş, "Rapi severim dinlerim ama rap yapmam. Raple arabeskin birlikteliğine gelince... Dinleyene saygım var ama ben dinlemiyorum. Biraz garip duruyor bence. Arabesk dinleyeceksem açıp Müslüm Gürses dinlerim ben'' dedi.



ŞOV YAPTI!
Serdar Ortaç önceli gün Kuruçeşme'de sahne aldı. Başarılı popçu, yaklaşık iki buçuk saat kaldığı sahnesinde dansçılarının sahne şovuyla görsel bir şölen yaşatırken, Kuruçeşme Açıkhava'yı dolduran müzikseveri eğlenceye doyurdu. Kendi yazdığı şarkılar ve bestelerinden oluşan repertuarındaki parçaları sevenleri ile hep birlikte söyledi.

MÜJDELİ HABER!
Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer, 21 Haziran'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Uzun süre magazin gündeminde yer alan görkemli düğünün ardından ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Ünlü çift hakkında ortaya atılan iddia hayranlarını heyecanlandırdı. Yaz sonunda anne olacağı haberini alan Ece'nin bir aylık hamile olduğu öne sürüldü.



TATİL BİTTİ!
Güzel oyuncu Tuvana Türkay arkadaşları ile birlikte geldiği Levent'teki bir AVM'de görüntülendi. Oyunculuk dışında kitap yazıp şarkı söyleyen Türkay, "Tatil bitti ve artık İstanbul'dayım, yeni sezonda birkaç proje teklifi var onları değerlendireceğim" dedi.



TARZ KADIN!
Müge Boz, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, yeni sezon ürünlerini inceledi. Şık kombini ile beğeni toplayan Boz, alışveriş turunun ardından meydan katında bir restoranda yemek yedikten sonra vale noktasından teslim alarak AVM'den ayrıldı.



YOĞUN İLGİ
Beşiktaş'ın yıldız ismi Valentin Rosier önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına AVM'ye gelen yıldız isim kısa bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Futbolseverlerin ve özellikle Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği futbolcu, bu ilgiye kayıtsız kalmayıp, yanına gelen sevenleriyle ayaküstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

TERS KÖŞE YAPTI
Her yıl eğlenceli şarkılarıyla yaza damgasını vuran Demet Akalın bu sene konser çalışmalarına ağırlık vermeyi tercih edip stüdyoya girmemişti. Akalın bu kez yazın değil sonbaharın ilk hitini yaptı. "Bana Yolla" şarkısı 15 Eylül'de dinleyiciyle buluşuyor.



100 BİN KİŞİLİK KORO
Şarkılarıyla listelerde fırtına gibi eserken konserlerinde de büyük kitlelere hitap eden Simge, önceki akşam Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeydi. 40 bin nüfuslu ilçede çevre il ve ilçelerden gelenlerle yüz bin kişiyi bulan seyirci Simge'ye şarkılarında eşlik etti. Gördüğü büyük ilgi karşısında duygulanan Simge kendisine yapılan sevgi dolu tezahüratlara teşekkür etti.



ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN!
Ünlü sunucu Saba Tümer, geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülendi. Yeğeniyle birlikte okul alışverişine geldiğini söyleyen Tümer, her zamanki gibi neşesi ve kahkahalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Uzun süre mağazaları dolaşan teyzeyeğen, alışverişlerini tamamladıktan sonra yemek molası verdi.

KONUŞMAK İSTEMEDİ!
Merve Özbey önceki gün eşi Kenan Koçak ve kızı Elif Özüm ile birlikte İstanbul'da bir AVM'deydi. Ailece alışveriş turuna çıkan şarkıcı, kızı Elif Özüm'ü eğlence merkezine götürdü ve keyifle zaman geçirdi. Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan ve ailesiyle poz veren Özbey, merak edilen sağlık durumu ve plananan 7 konserini iptal etmesi hakkında sorulan soruları ise nazikçe geri çevirdi.

'HER ŞEY YOLUNDA'
Hakan Ural, geçtiğimiz gün İstinye'deydi. Görenlerin alışık olmadığı tarzıyla dikkat çeken Ural, "Bu da benim alışveriş tarzım" diyerek muhabirlere espri yaptı. Oğlu Engincan Ural ve gelini Merve Kaya ile alakalı ayrılık haberlerinin sorulması üzerine ise, "Ayrılık falan yok, her şey yolunda" dedi.



SANAT VE SANATÇI
Nilperi Şahinkaya önceki gün heykel sanatçısı sevgilisi Emre Yusufi ile Zincirlikuyu'daydı. AVM'de kısa bir alışveriş turu yapan ve ardından 'Richard' adlı oyunu izlemeye geçen çift, Yusufi'nin yapmış olduğu heykelin önünde muhabirlere poz verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN