Pelin Akil ve Anıl Altan çifti çocuklarıyla ilgili yapılan yoruma ateş püskürdü: “Evet başka odalara...”

İkiz kızları Alin ve Lina ile mutlu bir aile tablosu çizen Pelin Akil- Anıl Altan, çocuklarıyla ilgili gelen ‘İhmal’ yorumuna çok sinirlendi. Altan, “Evet başka odalara kilitliyoruz” diyerek ateş püskürdü. İşte sizler için derlediğimiz 7 Eylül tarihli TAVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2023 Güncelleme 07 Eylül 2023, 07:00
Pelin Akil ve Anıl Altan çifti çocuklarıyla ilgili yapılan yoruma ateş püskürdü: “Evet başka odalara...”

İÇİNDEKİLER

Pelin Akil ve Anıl Altan ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Altan çiftinin 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya gelmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, renkli ve eğlenceli anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyordu. Son olarak Altan, Instagram sayfasından kızlarıyla çekilen eğlenceli bir videosunu yayınladı. Altan bir takipçisinin, "İlk dikkatimi çeken ablasının duruşu oldu. Sanki biraz ihmal ediliyor gibi" yorumunu görünce çok sinirlendi. Altan o yoruma, "Evet bilerek yapıyoruz, akşamları başka odaya kilitliyoruz, çiğ et veriyoruz, iki gün aralıklarla da su veriyoruz" diyerek sert tepki gösterdi.

ALBÜM SEVİNCİ!
Başarılı sanatçı Fettah Can, Türkiye'nin en önemli söz ve müzik yazarlarının şarkılarından oluşan yeni albümünün hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Yorumculuğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de gönüllerde taht kuran sanatçının yeni albümünün müjdecisi olan, "Zaten Yaz Üç Aydı" isimli şarkı yayımlanmaya hazırlanıyor. Şarkının sözü ve müziği usta sanatçı Sezen Aksu'ya, düzenlemesi ise Ara Akan'a ait...



SÜRPRİZLERLE GELİYOR
Ece Erken, geçtiğimiz gün İstinye'deydi. Erken, yaptığı alışveriş sonrası oğlu Eymen'i okuldan almaya gideceğini söyledi. Ünlü sunucu işleriyle alakalı olarak ise, "Ne zaman yeni bir anlaşma yapsam muhabir arkadaşlar tarafından yazılıyor ve bir anda bendeki proje hiç tanış olmadığım insanlara gidiyor. Bu sefer yeni projemi sır gibi saklıyorum. İmzalar atıldı, yeni sezonda ekranlardayım. Büyük sürprizlerle geliyorum" diyerek merak uyandırdı.




SPORTİF TEOMAN
Teoman, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Teoman, "Cuma günü konserim var. Birkaç eksiğimi almaya geldim. Şu sıralar spor ile aram çok iyi haftada 4 kez spor yapmaya özen gösteriyorum beni daha iyi hissettiriyor'' ifadelerini kullandı.



TOPLANTI GÜNÜ
Oyunculuğunun yanı sıra sunduğu programlarla da adından söz ettiren Onur Büyüktopçu, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Menajeri ile meydan katında bir toplantıya katıldıktan sonra yeni tiyatro oyunu, 'Freud'un İnsanları' için prova yaptığını belirten Büyüktopçu, "Burcu Binici ile birlikte çok güzel bir tiyatro oyununa başladık 3 Ekim'de sahnede olacağız" dedi.



YORGUNLUK ATTI!
Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazarken, oyunculardan Gizem Örge de şampiyonluğun 'Gizem'i oldu. Örge, turnuvada gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Yıldız sporcu, şampiyonluk sonrası Çeşme'de yorgunluk attı. Annesi ve arkadaşlarıyla beraber kısa bir tatile çıkan güzel voleybolcu, bir beachte görüntülendi. Tüm gün şezlongda oturup sohbet eden Örge, ilerleyen saatlerde denize girmeden mekandan ayrıldı. (Ercan AKGÜN)



ENERJİ DEPOLADI
Şarkıcı Real Çağla, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Tatiline devam eden güzel popçu, fit vücudu ve güzelliğiyle plajda tüm dikkatleri üzerine çekti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Çağla, "Yeni projeler için enerji depoluyorum" dedi.



VENEDİK GÜZELİ!
Esra Bilgiç festivale katılmak için Venedik'e gitti. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyecek olan Bilgiç, güzelliğiyle adeta hayran bıraktı. Ünlü oyuncu Venedik'e adım atar atmaz ilgi odağı oldu. Dünya basınının karşısına çıkacak olan Esra Bilgiç ünlü bir markanın tasarımını giyecek.



RUTİNE DÖNDÜ DÖNDÜ
Tatilde diyete ve spora ara veren iki çocuk annesi Sinem Kobal, eve döner dönemez rutinlerine geri döndü. Instagram hesabını aktif kullanan Kobal, önceki gün spor salonundan paylaşım yaptı. İki çocuk doğurmasına rağmen hiç anne olmamış formda vücuduyla beğeni toplayan ünlü oyuncunun karesine yorum yağdı.



AMERİKA YOLCUSU!
Linet, Menemen'de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Linet, "Filenin Sultanları'nın" Avrupa Şampiyonluğu'nu kutladı. Önümüzdeki günlerde dünya çapında bir konser maratonuna çıkacağını açıklayan sanatçı, Amerika turnesinin de müjdesini verdi. Ünlü sanatçı Türkçe şarkılar ile ülkemizin müziğini Amerika'da en iyi şekilde temsil etmek istediğini vurguladı.



EDİS İZDİHAMI
Ünlü şarkıcı Edis Silifke'de müzikseverlerle buluştu. Alkışlar eşliğinde siyah güneş gözlükleriyle sahne çıkan Edis, "Benim Ol" şarkısıyla konserine başladı. Sevilen şarkılarını dans ve sahne şovlarıyla seslendiren Edis, performansıyla adeta parmak ısırttı. Müthiş sahne şovları ve havai fişek gösterileri ile renklendirdiği şovunu alkışlar eşliğinde noktalayan genç sanatçıyı yaklaşık 30 bin kişi izledi.



İPLER İYİCE GERİLİYOR
ATV'nin, yapımını TIMS&B Productions'ın gerçekleştirdiği 'Aldatmak' dizisi bugün yeni sezona başlıyor. Hem kızını hem de torununu kaybetmenin eşiğindeki Güzide, hayatının en zor kararının kıyısında savrulmaktadır. Bu zor zamanlarda umduğu desteği göremeyecek, kendi başına ayakta durmayı bir kez daha öğrenmek zorunda kalacaktır.

BEKLENMEDİK İSİM!
Yürek burkan kaza ve devamında Behram'ın vurulması bütün aileyi dehşete düşürmüştür. Behram'ı hedef alan namlunun diğer ucunda kimin olduğu Dicleli ailesi için büyük bir soru işaretidir. Beklenmedik bir ismin Güzide ve ailesinin hayatına girmesinin ise herkes için geri dönülmez etkileri olacaktır.


HASRET BİTİYOR!
Yapımcılığını KYN Yapımevi'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 12 Eylül Salı akşamı başlıyor.

DAMGA VURACAK!
Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban'ın yer aldığı diziye ikinci sezonla birlikte 35'e yakın isim dahil oldu. Yeni yüzleriyle Karadeniz'de başlayacak dizi, sezona damga vurmaya hazırlanıyor.



ZİRVENİN HAKİMİ!
Besteleriyle ve söylediği şarkılarla Türkiye'de ve Avrupa'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Buray, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz haftalarda çıkardığı yeni single "Olmuşum Leyla" ile dijital platformlarda en çok dinlenenler arasında yer alan Buray, Youtube'de ise kısa sürede üç milyon dinlenmeyi geçti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN