Partide gergin anlar! Oğulcan Engin'in eski sevgilisi ile yeni sevgilisi pişti oldu

Oğulcan Engin’in yeni sevgilisi İlayda Alişan ve eski aşkı Ezgi Eyüboğlu İstanbul’da düzenlenen bir partide pişti oldu. Soğuk rüzgarların estiği davette ikili, birbiriyle denk gelmemek için yoğun çaba sarf etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 09:32
Partide gergin anlar! Oğulcan Engin’in eski sevgilisi ile yeni sevgilisi pişti oldu

İÇİNDEKİLER

Çapkınlığıyla dillerden düşmeyen Oğulcan Engin, bir dönem Ezgi Eyüboğlu'yla evliliğin eşiğinden dönmüştü. Eyüboğlu ile ciddiye giden ilişkisi ile gündem olan Engin'in bu aşkı çok konuşulmuştu.

Birlikte aynı evde yaşamaya başlayan çiftin ilişkisi tatiller ile güzel bir şekilde giderken ayrıldıklarını duyurmuşlardı.

AŞK HAYATI HIZLI!
Engin, hemen ardından Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Fakat çok geçmeden bu ilişkinin de bittiği haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Aşk hayatında hızına yetişilmeyen Engin, yaz başında ise güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken İlayda Alişan'a gönlünü kaptırmıştı.

PİŞTİ OLDULAR!
ulcan Engin'in bu hızlı aşk hayatı geçtiğimiz gün düzenlenen bir etkinlikte eski sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ve yeni sevgilisi İlayda Alişan'ın denk gelmesiyle yine gündem oldu. İstanbul'da bir davete katılan Eyüboğlu ve Alişan pişti oldu.

Soğuk rüzgarların estiği partide ikili yan yana gelmemek için büyü çaba sarf etti. Ortak arkadaşlarının da partide olduğu Eyüboğlu ve Alişan, denk gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN