Güzel oyuncu Alina Boz ve Umut Evirgen'den mutluluk pozu: Eleştirilere kulak tıkayıp aşklarına tam gaz devam ediyorlar!

Alina Boz, Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Evirgen’in sıklıkla ünlü bir isimle olması gündemdeyken ünlü çift, eleştirilere kulaklarını tıkadı ve aşk pozu verdi. İşte sizler için derlediğimiz 22 Ağustos tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023 Güncelleme 22 Ağustos 2023, 07:00
Güzel oyuncu Alina Boz ve Umut Evirgen’den mutluluk pozu: Eleştirilere kulak tıkayıp aşklarına tam gaz devam ediyorlar!

İÇİNDEKİLER

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Umut Evirgen, kısa bir süre önce Alina Boz ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Evirgen'in aşk defteri ve Boz'un ilişkisi biter bitmez Evirgen ile aşk yaşamaya başlaması sosyal medyada konuşulurken ikili eleştirilere kulak tıkadı. Aşkları tam gaz devam eden Boz ve Evirgen, sosyal medya hesabından birlikte çekilen yeni bir fotoğraflarını paylaştı. El ele çekilen bu karelerini Instagram sayfalarının hikayeler bölümünden yayınlayan ikili, kısa sürede gündem oldu.

ERGEN'DEN SÜRPRİZ
Yaz konserlerine devam eden Gülben Ergen geçtiğimiz akşam Kütahya'da konser verdi. Özel istek üzerine son dönemde viral olan şarkısı "Sürpriz"i iki kez seslendiren Ergen'in konser sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımı da çok konuşuldu.

Ergen konser sonrası sosyal medyada "Kütahya'nın güzeller güzeli teyzesine söz verdim. 'Senle fotoğraf çektirmeden şuradan şuraya gitmem' dedi. 15 bin kişilik koca meydan konserinde önlere kadar geldi. El etti, kaş göz etti. 'Oğlum, gelinler, hepsi bu anı bekliyor' dedi" notuyla bir fotoğraf paylaştı.



TATİL BİTTİ!
Survıvor yarışmasıyla tanınan Sude Burcu, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tatil sonrası alışverişe çıktığını belirten Burcu, tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği Burcu, bu ilgiye kayıtsız kalmayıp yanına gelenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



'DUMAN'I GÖREN GELDİ!
Duman Grubu, önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Konserin başlamasından saatler önce kapıda uzun kuyruklar oluşturan Duman hayranları, kapıların açılmasıyla birlikte konser alanını tıklım tıklım doldurdu. Muhteşem bir coşkuyla sahneye çıkan ünlü rock grubu, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranı ile birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.



BİZİMLE DEĞİLSİN!
Fatih Terim'in kızı Buse Terim, yaptığı ilginç kombinlere bir yenisini daha ekledi. Terim, bu kez de kırmızı-siyah detaylı elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Bir takipçisi Terim'e, "Gıcıklık olsun diye yazmıyorum ama dizlerinizin üzerine çökmüşsünüz sandım" deyince verdiği sert yanıtlarla bilinen Terim, tek kelime etmedi.



İMAJ DEĞİŞTİRDİ!
Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleşen Bergüzar Korel, uzun zamandır setlerden uzaktı. Güzel oyuncu yeni bir proje için setlere geri döndü. Hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından veren Korel, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Her zaman esmer hallerine alışık olduğumuz ünlü oyuncu sarışın olarak karşımıza çıktı.



İMTİYAZ SAHİBİ!
Özgün, uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü "İmtiyaz" şarkısını çıkardı. 2005'ten beri çıkardığı albümlerle büyük başarılara imza atan şarkıcı, kısa sürede ilgi gören çalışması için, "Sevenlerimin dinleyince çok mutlu olacağını düşünüyorum" dedi. Özgün, yeni şarkısıyla birlikte tarzında da biraz değişikliğe gittiğini belirtirken, yeniliklere her zaman açık olduğunu ifade etti.



KOYU SOHBET!
Birkaç günlük tatil için Çeşme'ye kaçan oyuncu Sedat Erdiş Hanoğlu, İstanbul'dan gelen arkadaşları Ali İhsan ve Öznur Şimşek çiftiyle aynı otelde denk geldi. Aynı otelde konaklayan arkadaşlarıyla denizde karşılaşan usta oyuncu, koyu bir muhabbetin ardından konuşmaya suyun içinde devam etti.
Ercan AKGÜN



GÜLÜMSE ÇEKİYORUM!
Melisa Doğu, Çeşme sahillerinde görüldü. Arkadaşıyla beraber bir beache giden Doğu, oldukça neşeliydi. Zaman zaman arkadaşının fotoğraflarını çeken ve bir süre sonra mekan içerisinde yer değiştirip sohbete yürüyüş yolu üzerinde devam eden ünlü oyuncu, orada da arkadaşının fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmedi.
Ercan AKGÜN



DÜNYAYA AÇILDI!
Güzel oyuncu Eylül Öztürk ve eşi iş insanı Barış Kenan Özkan, Türkiye ve Avrupa'daki başarılarının ardından gözlerini Amerika'ya dikti. Bir süredir şirketlerinin Amerika'daki bayileri için görüşmelerde bulunan ünlü çift, Avrupa'dan sonra Amerika'da faaliyetleri gösterecek. Öte yandan Türkiye'de birçok firmayla iş birliği yapan Öztürk, Amerika'da iş birliklerine devam ederek globalde ilk Türk influencer oldu.



UMUTLARI YEŞERTECEĞİZ
Uzun yıllardır TEMA Vakfı gönüllüsü olan duyarlı sanatçı Buray, vakfın İstanbul'da gerçekleştirdiği Saha Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. TEMA Vakfı'nın çalışmalarına katkılarından dolayı plaket takdim edilen sanatçı, gönüllüğün gücüne inandığını ve gelecek için umutlu olduğunu ifade ederek "Yarınlar için yeşili ve umudu yeşertmeye devam edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN