Bella Hadid’in Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı! O anlarını paylaştı...

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid’in Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Hadid, tedavi gördüğü süreçlere dair en doğal anlarını paylaşarak, “Hazır olduğumda geri geleceğim” mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2023 Güncelleme 08 Ağustos 2023, 06:58
Bella Hadid’in Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı! O anlarını paylaştı...

İÇİNDEKİLER

Moda haftalarının en çok defileye çıkan modellerinin başında gelen Bella Hadid'in uzun süredir ortalarda olmaması dikkat çekmişti. Ünlü modelin uzun süredir mücadele ettiği Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Yaklaşık 3 aylık yoğun bir tedavi süreci geçiren dünyaca ünlü model, en özel anlarını paylaşarak duygularını sevenlerine açtı.



"İLK DEFA KENDİM OLABİLİYORUM"
"Acı çeken küçük ben, kendinden vazgeçmediğim için yetişkin benle gurur duyardı" diyen güzel model şunları söyledi: "Yanımdan hiç ayrılmadığı ve bana inandığı için anneme minnettarım. Hepinize ifade etmek istediğim bir şey var; Ben iyiyim ve endişelenmenize gerek yok...

"BU DENEYİM ÇOK ACI AMA..."
Evren en acı ve güzel şekilde işliyor ama şunu söylemeliyim ki mücadele edersen düzelir. Hayata bakış açım için o kadar şükrediyorum ki, bu 100'den fazla günlük Lyme tedavisi ve neredeyse 15 yıllık görünmez acı her şeye değdi.

Bundan sonra bir bardaktan sevgi yaymak için bir ömür geçireceğim. İlk defa gerçekten kendim olabiliyorum. Elimden gelen en pozitif resimleri seçmeye çalıştım çünkü bu deneyim ne kadar acı olsa da, sonuç yeni arkadaşlar, yeni vizyonlar ve yeni bir beyinle dolu hayatımın en aydınlatıcı deneyimi oldu"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN