Sevgilisi Nazım Akmandil ile görüntülenen Burcu Esmersoy'dan samimi sözler: "Sevgilimle çekin"

Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile görüntülendi. Esmersoy, muhabirlerin fotoğraf isteği üzerine "Sevgilimle çekin beni" diyerek karşılık verdi. İşte sizler için derlediğimiz 31 Temmuz tarihli saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2023 Güncelleme 01 Ağustos 2023, 11:11
Sevgilisi Nazım Akmandil ile görüntülenen Burcu Esmersoy’dan samimi sözler: Sevgilimle çekin

İÇİNDEKİLER

Burcu Esmersoy ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Nazım Akmandil, geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülendi.

Alışveriş için geldikleri esnada objektiflere yansıyan ikiliden Esmersoy, muhabirlerin fotoğraf isteği üzerine "Sevgilimle çekin beni" diyerek her zamanki zarif tavrıyla karşılık verdi.,

DOĞAL GÜZEL
Yasmin Erbil, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Tek başına AVM'ye gelen güzel isim, günün ilerleyen saatlerinde yakın dostlarıyla bir araya geldi. Bir süre mağazaları dolaşan Erbil, makyajsız doğal güzelliği ve spor tarzıyla göz kamaştırdı.

PLANLAR YAPILDI!
Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde olan Merve Boluğur, önceki gün İstinye'deydi. Alışveriş yaptığı esnada muhabirlerin fotoğraf isteğine, "Hi Barbie" diyerek karşılık veren Boluğur, sorular üzerine, "Tekrar bir tatil planım var, yaz bitmedi" şeklinde yanıt verdi.



BEYAZLAR İÇİNDE...
Alaçatı'da sahne alan Soner Sarıkabadayı, beyaz renkli kıyafetle dinleyici karşısına çıktı. Sarıkabadayı, bir ara "Kostümümü nasıl buldunuz?" diye sorunca, sevenleri alkışlarla karşılık verdi. Konserlerde konuşmayı çok sevmeyen şarkıcı, "Az muhabbet, çok şarkı" dedi. (Ercan AKGÜN)



PEMBE BENİ YORDU!
Fulya Zenginer, önceki gün eşi Kuntay Tarık Evren ve oğlu Milan ile birlikte Ataşehir'deydi. Yeni sezon çekimleri başlayacağı için tatili bitirip İstanbul'a döndüklerini belirten Zenginer, "Havalar biraz serinleyince kendimizi dışarı attık, küçük bir alışveriş sonrası yemek yiyeceğiz" dedi. "Barbie" furyası hakkındaki sorulara yanıt veren Zenginer, "Sosyal medyada, sokakta her yerde Barbie! Artık pembe kombinli insanları görmekten yoruldum" dedi.



YOĞUN İLGİ!
Avatar lakaplı Atakan Arslan, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla birlikte Zincirlikuyu'daydı. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen Arslan, şu sıralar yoğunlaştığı oyunculukla ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çok yakında yeni sürprizleri olacağını söyleyen başarılı isimi, sevenlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.



SIRRINI AÇIKLADI!
Özge Ulusoy, İzmir'deki bir poliklinikte cilt bakımı için venüs lifting yaptırdı. Ulusoy, güzelliği için yaptırdığı işlemler nedeniyle sosyal medyada eleştirilmişti. Ulusoy "O yorumlarda eleştirenler bana genelde mesaj atıp 'Ne işlem yaptırdın?' ve 'Nerede yaptırdın?' gibi sorular soruyor. Her ne kadar sosyal medyada 'Çok estetik yaptırdı' deseler de görüldüğü üzere kendi tabii ve doğal halimden gayet memnunum'' dedi. Ulusoy sözlerine şöyle devam etti: Yediğim içtiğime, uykuma çok özen gösteriyorum gün içerisinde içtiğiniz suyun miktarı bile cildinizin saçınızın tırnağınızın ne kadar sağlıklı olduğuna direkt etki ediyor. Ayrıca medikal estetiğin, teknolojinin veli nimetlerinden de faydalanıyorum.



TARİH BELLİ DEĞİL
Karsu geçtiğimiz akşam Girne'de sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karsu, "Kıbrıs'ta ilk kez konser vereceğim için çok heyecanlıyım" dedi. "Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?" sorusuna Karsu, "Depremden dolayı düğünü ertelemek zorunda kalmıştık. Şimdilik tarihi belirsiz" diye cevap verdi.



GECELERİN ADAMI!
Doğukan Güngör, önceki gün Alaçatı'daydı. Ailesi İzmir'de olan ve Çeşme'de yazlıkları bulunan Güngör, her yıl yaz dönemini buraya mutlaka geldiğini söyledi. Alaçatı gecelerinde dolaşan oyuncu, hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektirdi. (Ercan AKGÜN)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN