Aşk tatili devam ediyor! Atakan Işıktutan’la doludizgin aşk yaşayan İrem Derici'den evlilik sinyali...

Atakan Işıktutan’la doludizgin bir aşk yaşayan İrem Derici, evlilik sinyali verdi. Her fırsatta çok mutlu olduğunu dile getiren ve şu sıralar sevgilisiyle Göcek koylarını gezen Derici, şakayla karışık “Düğün yapalım” mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2023 Güncelleme 21 Haziran 2023, 07:00
Aşk tatili devam ediyor! Atakan Işıktutan’la doludizgin aşk yaşayan İrem Derici’den evlilik sinyali...

İÇİNDEKİLER

Yoğun bir konser maratonunun ardından bulduğu ilk fırsatta sevgilisi Atakan Işıktutan'la birlikte Göcek'te tekne tatili yapan İrem Derici'nin şu sıralar keyfine diyecek yok...

Sevgilisiyle tatil karelerini art arda paylaşan ünlü şarkıcı, aşkını haykırmaya da devam ediyor.

Aradığı mutluluğu yıllar sonra Atakan Işıktutan'da bulan ve birbirlerine çok yakıştırılan çift, yavaş yavaş evlilik yoluna da giriyor.

ŞAKAYLA KARIŞIK MESAJ
Yıllarca mutlu bir yuva kurmanın hayalini yaşayan İrem Derici, ikinci kez nikah masasına oturmak istiyor. 2014 yılında Rıza Esendemir'le evlenen ve 2016 yılında boşanan Derici, her fırsatta aşkını dile getirdiği Atakan Işıktutan'la yaz sonunda evlenmeyi planlıyor.

Hatta geçtiğimiz gün bunun da sinyalini veren Derici, Melek Mosso'nun sevgilisiyle olan gönderisine, "Sevmek, sevilmek ne güzel" yazmış ve sonrasında ise "Çifte düğün yapalım ucuza getiririz" sözleriyle evlenmek istediğini şakayla karışık dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN